lördag 2 januari 2021

Januarilördag

Idag kom jag ut på en promenad i gråvädret. Skönt med lite luft i alla fall.
Ledig lördag denna första lördagen i januari, vi passade på att lyxa till det med ryggbiff till middag.

Orsakullan fortsätter sin utmaning i januari : 

1. Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.

Jag hoppas att covid-vaccinet ger oss en mer normal vardag igen.

2. Berätta om tre drömmar du har.
Ja, drömma får man, och det finns massor att drömma om, t.ex att bli skuldfri bolånen. Jag har en dröm om att kunna vara på ett varmare ställe under vintern . Och nån gång vore det kul att få åka till en exotisk plats som Maldiverna eller Karibien eller nåt....
 

6 kommentarer:

BP sa...

Säg inte att du/ni lagade denna middag själva!!!????? Låter alldeles för ambitiöst. Men ni har kanske också Wolt och Foodora i Solna! Hoppas det, för vi har dom i Täby! Jag lovar att dessa två är guld värda. Googla!

Lite ljusare var det idag i några sekunder på eftermiddagen. Men ag har ju ingen sjö i närheten direkt;-)

Bolånen borde ni greja innan ni går i pension. Att vara på ett varmare ställe under vintern - jo, tack. Det har vi "provat på" och det kan jag verkligen rekommendera.

Ditte sa...

Skönt med en promenad. Och jag såg ju på bilden att vi var i närheten av varandra idag i Hagaparken. När vi var på plats så tittade solen fram lite grann och det blev riktigt fint en stund.
Och visst ska man unna sig både god mat och dryck- Absolut!
Ja, visst måste vi drömma. Vi har under några år från 2010 och framåt varit på vinterförvaring i Thailand ett par månader. Men i samband med mina solskador så blev inte det så bra.Men i övrigt har vi varit en hel del på vinterförvaring i den spanska stugan. Dock inte i år. Jag har många resor kvar att göra men väljer då av förklarliga skäl (solen) inte Maldiverna eller Karibien. Har besökt Maldiverna men det var innan "rusningstrafuken " började. Men väldigt fint för dyk, snorkling och bad.INga skor på osss under två veckor. Zanzibar skulle jag gärna besöka och sedan finns ju härliga öar i Stilla Havet. Jodå, jag drömmer också.
Kram

Anki sa...

Skönt med en ledig dag! Maten ser fantastisk ut! Drömma måste man göra ... och att hitta ett trevligt vinterboende på varmare breddgrader låter som en bra idé för dig som gillar sol och värme! :)
Ha en fin söndag!
Kram

znogge sa...

Mmm... Så gott!
Klart att man ska drömma och jag tycker att du har bra sådana. Helt i min smak skulle jag vilja säga :D

Kram

Ama de casa sa...

Maten såg väldans god ut! :-)

Klart man måste få ha drömmar! Men drömmer du om ett varmare ställe på vintern så kanske inte Costa Blanca är det bästa - här har vi bara 6 grader varmt just nu (fast det brukar bli skönare framåt dagen :-) ).

Ha det gott!

Guldkryckan sa...

Den där middagen såg ju smaskig ut, minst sagt....gott gott.
En promenad piggar ju alltid upp, gärna med lite vackra vyer, det kan väl inte bli bättre än så vid denna årstid.

Drömmar har vi ju alla, utan dem vore det ju lite trist.

Ha det fint nu.