måndag 11 januari 2021

Glad måndag

Blev lite orolig för Molly igår, hon är så väldigt lugn och vill vara nära hela tiden. Hon äter mindre, men rör sig ju mindre också. Op-såret ser i alla fall ut att läka bra. 
Hela kvällen låg hon i mitt knä. Idag verkar hon lite piggare i alla fall, helt plötsligt ser jag henne i sin "leklåda" där hon försöker få upp nån liten leksak att roa sig med. Så nu har det kanske vänt, och det blev en lite glad måndag trots allt, Caritas tema. Inte lätt att ha en tratt på huvudet heller!

Idag är jag trött, har just gått igenom jympaprogrammet inför kvällen, och sen är det nattjobb som väntar. Ska nog vila en stund så jag orkar med kvällen och natten!

Orsakullan undrar idag : 11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad. Varje dag faktiskt, så glad över vår lägenhet här i Solna, att få vara frisk, och ha en frisk familj, och ett jobb att gå till.
 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Den där dumstruten brukar inte vara uppskattad alls och det påverkar nog aktiviteten. Ett gott tecken att hon sökte upp sin leklåda i alla fall.

Det finns mycket att vara tacksam över i vardagen och att trivas i sin bostad är verkligen viktigt.

Kram och glad måndag till dig!

BP sa...

Ja, det blev ju en glad måndag hos dig med om än aningen tveksam. Molly genomgick ju en operation och det sätter ju sina spår. Det är ju samma sak som hos en vuxen. Vänta bara, snart hon sig själv igen, då kommer du sakna de lugna stunderna;-)

Hoppas gympan gick bra och att de kom några som trotsade snöstormen. Åsså önskar jag dig en lugn natt.

Ditte sa...

Vad skönt att Molly verkar lite piggare. Hoppas det håller i sig. Och visst är det ett rejält ingrepp och sedan tratt på det.
Hoppas gympapasset gick bra och att natten sedan blir ok.
Och vad som gör en lycklig. Kan känna igen mig. Och när det är såna tider som möjliggör resor har jag också ett jättebra jobb. Men jag är nöjd med att vara "arbetsfri" också. Har jobbat full tid i dryga 40 år så har nu inga problem med "egen tid".
Kram

Geddfish ♥ sa...

Lilla Molly, hon piggar på ser, förstår jag!
Glädje!
Ja, visst finns det mycket som man skattar sig lycklig över.
Jag skrev ju min stora familj och det innebär fyra barn med respektive och flera barnbarn.
Kram!

Ama de casa sa...

Skönt att Molly verkar pigga på sig nu. Måste vara supertråkigt och jobbigt med tratt, det är synd att dom inte fattar att det är dumt att vara och gnaga i trådarna och grejsa i operationssåret.

Hoppas passet blev bra och natten blev lugn!

Anni sa...

Lillstumpan då, hoppas att hon är piggare idag <3

Ami sa...

Skönt att hon verkar lite piggare. Och ett gott tecken är ju att hon intresserade sig för sina leksaker!
Kram

Annika sa...

Vad bra att hon tillfrisknar, men såklart hon är trött. Stackars lilla Molly, men snart är hon nog helt OK igen.
Det är så bra att tänka över vad som gör en lycklig i livet.
HOPPAS arbetsnatten gick bra.
Kram!

Anki sa...

Glädjande att se att Molly kvicknat till!
Kram