tisdag 26 januari 2021

Ledig tisdagPå min lediga dag var det dags för ett besök hos gynekologen, vill ju ha nya östrogenpiller. Nära och bra till läkarhuset vid Odenplan, bara en station, det var länge sedan jag åkte pendeltåg, inte mycket folk, så det gick bra. Hade munskydd på mig, vet ju inte riktigt när rusningstrafiken börjar och då bör man ju ha munskydd på sig.
 
Runt halv sex på kvällen är detta foto taget på min lilla promenad vid Brunnsviken, ett speciellt ljus denna kyliga januarikväll.

Orsakullan undrar idag : 26. Hur gör du för att få energi?

Nummer ett för mej är ju att sova, då blir jag pigg. Full med endorfiner blir jag efter mina besök på Friskis&Svettis!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Fint att bo så till att det är smidigt att ta sig till City. Och oftast är det ju ganska gott om plats på tåg och bussar om det är utanför rusningstrafik,
Bilden från kvällspromenaden vid Brunnsviken är så vacker. Och ett speciellt ljus är det.
Kram och trevlig kväll.

Paula sa...

Fantastiskt så fint du fångat stämningen och ljuset på bilden!Nu var det väl dig väl unt med en ledig dag, som du fått slita.
Kram

BP sa...

Bilden du tog vid Brunnsviken är nog en av dina allra bästa - ever alltså. Den är magisk, helt magisk och för tankarna till Lars Lerin. Det fotot ska du rama in!

Kul att återse Odenplan, min "hemstation" när jag åkte till och från jobbet. Dessutom hade ju mitt företag också sitt kontor i just Läkarhuset:-)

Ama de casa sa...

Verkligen en superfin bild från Brunnsviken - fantastisk! :-)

Sova är min grej också. Fast jag behöver ju inte "sova igen" tid för att jag vänder på dygnet. Utom när det är långresor åt öster/väster, men det är det värt :-) Vete tusan om jag får ta igen sån tid inom en rimlig framtid. Det närmsta är nog när det blir omställning till sommartid igen...

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Det där med munskydd skulle jag inte ha koll på heller, åker inte längre kollektivt men tänker på hur jag själv åkte genom åren. Så helt rätt att ta med sig. Hur ser du på munskydd förstått att många i er i vårdyrket inte är direkt positiva till de nya restriktionerna? Måste ni ha munskydd nu på förlossningen? :)

Anita-Malta sa...

Hej från Malta!!! Jättelänge sen jag kikade in här hos dig och samtidigt känns det som att det inte var så länge sen du var här. Tiden går så rasande fort..

Här har vi lag på att alltid bära munskydd när vi är hemifrån och så har det varit i flera månader nu.

Ser ut du har snö i Stockholm,här har vi lite som en svensk sommar när det inte är som bäst ;-) Mandelträden blommar och fälrt liksom ängar är fulla av gula blommor.

Bilden från din promenad vid Brunnsviken är helt fantastisk, färger och ljus i harmoni, som en vacker tavla jag gärna skulle ha på väggen här hemma.
Kramar / Anita


ILLUMINATI GRAND LODGE® sa...

INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

Signerad: GRANDMASTER