torsdag 28 januari 2021

Tråktorsdag

Som jag längtar tillbaka till gamla KS! Hittade en bild från gamla entrén, som välkomnar alla med en röd matta minsann! Visst var det stressigt och mycket att göra även där, men förlossningen var för sej och BB på en annan avdelning, så det var färre platser att logistiskt jobba med. Saknar också våra somalier som brukar komma och föda hos oss, det känns i alla fall att de är färre...men det kan vara en känsla bara. Natten började intensivt och jag fick börja med att hänvisa till andra sjukhus. Sen trollade vi med knäna och lämnade tacksamt över en överbelagd avdelning på morgonen.
 
Denna tråktorsdag (Kasjalisas tema) har jag sovit hela dagen, och försöker pigga upp mej med gamla foton, som här några glada jympaledare på F&S.

Eller varför inte ett minne från vår roadtrip i Kalifornien 2016 där jag fick provsitta en corvette hos våra kompisar i San Diego trakten!
En glad Molly hoppade upp i sängen när jag släppte in henne sent på eftermiddagen efter att ha sovit min skönhetssömn. Nu är jag redo för natt nr 2.

Orsakullan undrar idag : 28. I vardagen blir jag glad när…
...min man laddat kaffebryggaren när jag vaknat efter nattjobb och är vansinnigt kaffesugen!


10 kommentarer:

BP sa...

Förutom snö, snö och återigen snö missade du precis ingenting idag när du sov.
Så du längtar tillbaka till gamla KS. Det förvånar mig inte med tanke på situationen har försämrats sedan ni slogs samman och flyttade till NKS.
Sedan förvånas jag en aning att du saknar just somalier. Det skulle vara riktigt intressant att veta varför du just saknar dessa föderskor.

Härliga minnen i snövädret. Nu önskar jag dig en lite lugnare natt!

Znogge sa...

Det är skrämmande när ett nybygge inte visar sig bli bättre än hur det var tidigare. Någon har helt klart tänkt fel där. Självklart skulle de ansvariga lyssna på personalen som vet vilka behov som finns. Tyvärr fungerar det inte alltid så.

Hoppas att den kommande arbetsnatten blir dräglig.

Kram

Ditte sa...

Jag kan verkligen förstå att du saknar gamla KS där BB var för sig och förlossningen för sig. Och även de som brukade komma.
Tur att ni kan trolla med knäna men det skulle ju inte behövas. Ni gör ju verkligen ett fantastiskt jobb.
Och nu när det är som det är känns det ju extra roligt att tänka på trevligheter. Minns så väl er resa i USA och denna Corvette som du satt i. Hela resan förstår jag att du blir glad av att tänka på.
Bilden av Molly är ju så läcker. Klart hon blev glad över att hoppa upp hos dig.
Önskar dig en ok jobbnatt.
kram

Klimakteriehäxan sa...

Nu när jag så sakteliga drar mig mot sängen har du förmodligen fullt sjå på jobbet. Men du har i alla fall ett sällsynt viktigt arbete. Vi andra som "bara" föder barn är så tacksamma för att du och dina kollegor finns, både natt och dag.
I bästa fall är kaffekokaren laddad när du vaknar i morgon också!

Paula sa...

Wow, en sån entr´e har jag aldrig sett in till ett sjukhus. Men ska man föda barn, då ska förstås röda mattan fram! Tycker du knappt hann återhämta dig sedan senaste jobbnätterna.
Roadtripen till Kalifornien, det var tider det...
Men det kommer väl bättre tider igen,men nog har det blivit bra segt med strulande vaccintillgång, vaccin som ändå inte hindrar smitta, nya mutationer och fan och hans moster...
Kram

Susanne sa...

Helt galet att nytt ska bli sämre, ibland har de otur de som bestämmer-
Ha en härlig fredag

Ama de casa sa...

Verkligen nån/några som har tänkt tokfel när dom planerade nybygget! Trist att det har blivit så mycket sämre...

Kul med minnen och en glad katt som piggar upp tillvaron i alla fall :-)

Hoppas du har haft en lugn natt!

Anki sa...

Fina minnen är härliga att ta fram när det är tråkiga dagar! Nytt är inte alltid bättre - mysigt med välkomnande röd matta.
Klart Molly blir glad när du vaknar!
Ha en fin fredag och en trevlig helg!
Kram

Annika sa...

NOG ha ni att göra!!
Jösses alltså!!
När det blir sådär en natt att ni måste slussa till andra sjukhus.
Så ni är i nya delen nu? Nya KS?
har bara varit där med min pappa på läkarbesök på urologen. Kanske alla avdelningar numera är på nya KS?
Vet ju hur mkt kritik nya KS fått.
Nu önskar jag dig en BRA och LUGN helg!!!
Kramar!

ILLUMINATI GRAND LODGE® sa...

INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

Signerad: GRANDMASTER