onsdag 27 januari 2021

Jobb igenOnsdag och dags för att jobba i natt igen. Sovit länge och knappt gjort något idag. Kvällen blir istället stressig värre, först till F&S, sen vänta in maken som hämtar upp mej efter sitt jobb, snabbt hem för en dusch och slänga i sig en middag innan maken får skjutsa mej till jobbet , vi har inte lång stund på oss, men det får gå, missar nattmötet innan jobbet.

Orsakullan undrar: 27. På sociala medier blir jag glad när…jag får positiv feedback.
 

7 kommentarer:

Ami sa...

Jösses, det lät stressigt!
Kram

BP sa...

Det lät stressigt. Men som vanligt grejade det sig, eller hur!?
Önskar dig en dräglig natt!

Det är första gången jag ser Molly försjunken i tankar. Himla söt pose faktiskt. Undrar vad hon tänker på.

Ditte sa...

Tur, eller snarare skicklighet, att du är rask och vältränad.
Önskar dig en bra jobbnatt. Molly ser lite tveksam ut. Men hon är så söt.
Kram

Znogge sa...

Hoppas logistiken fungerade som tänkt och att natten inte blir för stressig.
Molly är ju bara så söt <3

Kram

Annika sa...

Hoppas natten blir lugn och fin!
Men inte för lugn så det blir långtråkigt. Får ni sova alls OM det är lugnt? eller måste ni vara vakna hela tiden?
Dum fråga kanske.
Molly så söt.
Kram!

Ama de casa sa...

Fina Molly tycks inte ha en lika stressig tillvaro som matte :-)

Hoppas natten var lugn!

ILLUMINATI GRAND LODGE® sa...

INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

Signerad: GRANDMASTER