måndag 18 januari 2021

Glad Måndag

I morse var det dags igen för ett besök hos veterinären. Jag var mest orolig för den där knölen på op-såret, men det var inget bråck sa hon,  utan det var de inre stygnen som hon reagerade på (?) så knölen ska försvinna!  Öronsåren är något inflammatoriskt, så fick recept på en kortisonsalva. Förutom att det blev ett dyrt besök, så blev det ju i alla fall en glad måndag, temat som Carita håller i, Molly slipper ju en ny operation...än så länge i alla fall! :-D 

 Jympadags för mej ikväll för 8 glada motionärer, som vanligt blir jag alltid mycket piggare efteråt, försöker få med Molly på samma bild....inte så lätt!
..ett till försök...nehej, det blev suddigt också!

Tredje gången gillt! Den uppmärksamme ser Mollys sår i örat.

Orsakullan undrar idag : 18. Jag blir glad när…
...idag var det inte svårt att bli glad när veterinärbesöket sa att det inte behövdes någon ny operation av Molly! 
Sen blir jag glad av massor av andra saker, t.ex när jag få träffa våra killar och deras tjejer, sol och semester, träffa vänner....ja listan kan göras lång! 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Så skönt att det inte var någon fara med Molly!

Kram

BP sa...

Det var inte så lätt med groupies ser jag. Din man är bättre på det;-) Men tredje försöket var en höjdare:-)
Sååå skönt att Molly slipper en operation till. Hon verkar inte ha ont heller, varken av operationen eller såret i örat, skönt det också. Har förstått att det är svindyrt att besöka en veterinär. Blir lite billigare med försäkring har jag förstått, åtminstone när man har hund.

Ditte sa...

Så bra att besöket hos veterinären gick bra. Har verkligen tänkt på er och hoppats på det bästa.Önskar nu att både såren i öronen och op. såret läker bra.
Du fick till en fin bild på dig och Molly. Men jag förstår att det var viss utmaning att få henne vara still.
Visst finns det en hel del att glädjas åt. Ja, förutom att det gick bra med Molly. Jag blir också glad av att träffa döttrar, barnbarn och vänner. Ja, sol och resor också men nu ligger det ju på is.
Kram!

Channal sa...

Skönt att Molly snart blir bra! Minns vår Teddy, det var aldrig kul att gå till veterinären. Varken för Teddy eller plånboken. Hutlösa priser fast han var försäkrad. Jättefina bilder på er!

KRAM Anna

Anki sa...

Känns härligt att det verkar OK med svullnaden och att den kommer att försvinna. Nu hoppas jag att problemet med såren på örat snart är borta också.
inte lätt att få fokus på både dig själv och Molly, men i den sista bilden ser ni fantastiska ut!
Ha en bra tisdag!
Kram

Ama de casa sa...

Men vad skönt att Molly slapp en ny operation! Haha! Roliga selfiesar på er båda :-D

Ha en fortsatt glad vecka!

Geddfish ♥ sa...

Det är verkligen en konst att få till en groupie ;) särskilt med en yster katt. Skönt att kissemissen är rätt okey nu, det läker. Dyrt, ja. Det liksom ingår med djurfamiljemedlemmen.
Glad tisdagskram!

Annika sa...

SÅ skönt att Molly slapp en op till, lilla söta katten.
KAN inte vara lätt att få till en selfie med en katt, hihi .
Men sista bilden blev ju BRA!!!
Kramar!

Paula sa...

Jag vet inte riktigt om jag skulle vara till hundra nöjd med den veterinären. Inte tycker jag att det är normalt att det blir en stor påse efter stygnen...och vadå inflammatoriskt? Hmmm, ja bara hon blir bra igen så! Ni har verkligen haft oflyt! Tur att du har jympan som gör dig pigg och glad igen!
Kram