torsdag 21 januari 2021

Tråktorsdag

Se sån stil hon har vår Molly när hon vilar! Ofta ligger hon såhär.
Idag fick jag hämta mina nya kängor med dubbar.
Molly var mest intresserad av kartongen.
Jag gjorde mej redo för en promenad...
...med mina nya kängor
Det mesta av snön hade ju töat bort, men jag letade upp lite hala ställen, och kängorna var superbra, rejäla dubbar så jag gick säkert!

Tråktorsdag kan man väl kalla denna dag då man får tända lamporna redan på förmiddagen, ingen sol har jag sett på hela min långledighet! Det är Kajsalisa som håller i tråktorsdag.

Orsakullan undrar idag: 21. Det är överskattat med…

...jag har ju inte provat själv, men ser att många på sociala medier gör det : vinterbadar!  Det sägs ju vara uppfriskande, men jag tänker inte prova!
 

6 kommentarer:

Ditte sa...

Molly är för härlig! Och hon ser på bilderna verkligen ut att njuta av sin tillvaro vare sig den är i soffan eller i en kartong.
Så bra att dina nya kängor med dubbar kommit och än bättre att du är nöjd med dem.
Undrar just hur de känns där det inte är is. Blir de hala eller blir det hårt? Jag har testat "Icebugs" men för min rygg blev det instabilt och knepigt tyvärr. Letar efter något som kan fungera. Har nu bra kängor men inga"broddar" på.
Kram

BP sa...

Molly verkar gilla ligga utsträckt. Är ju ingen specialist på katter direkt, men de flesta är ihoprullade tycker jag. Men inte Molly. Hennes sovställning påminner mig om mig själv - jag inte att jag sover utsträckt, men jag sträcker gärna njutfullt på mig innan jag stiger upp.

Grattis till dina Trekkers! Så snygga de är! Betydligt mera färgglad än mina Icebugs. Å idag var det faktiskt nästan ett måste att gå ut med dobbar. Det var ju snorhalt. Åtminstone på vår parkering och på din gångväg. Visst känns det kanooooon att vilja gå på is istället för att undvika den:-)

Znogge sa...

Katter har en härlig stil!
Grattis till dina nya kängor. Så skönt att kunna gå säkert på halt underlag. Jag funderar själv på att skaffa något liknande för med två hundar är det lätt att det blir platt fall.

Kram och god fredag!

Ama de casa sa...

Härlig stil hon har, Molly :-)
Kängorna var ju både praktiska och snygga! Bra att du kan gå stadigt nu även om det är halt :-)

Ha en fin start på helgen!

Anki sa...

Fina Molly!
Snygga kängor ... mer vinter är visst på gång, så det blir säkert fler tillfällen för halkfria promenader :)
Ha en fin fredag!
Kram

Hanneles bokparadis sa...

nöjd med mina icebugs... tråkig cykelolycka, min cykel får vänta på våren, barnbarnen på väg till fjällen, så nu är vi kattvakter, mysigt.