lördag 30 januari 2021

Rånäs slott

 

Blogga från min IPad är inte lätt. Bilderna kommer i fel ordning, men så får det bli! Vi har kommit till Rånäs slott i Roslagen och njuter av min födelsedagspresent från mina svågrar och svägerskor, och ja, maken får vara med han också. Sopp-lunch med bubbel och en femrättersmeny på kvällen var inte helt fel, och såklart har jag valt ett rum med en jacuzzi, härligt! Mer bilder kommer i morgon...
8 kommentarer:

BP sa...

Underbart! Helt underbart! Kungligt! Å om det är maken som går uppför trappan på bilden så har du tagit årets bild:-)

NJUT, NJUT, NJUT säger jag bara:-)

Freedomtravel sa...

Oj vad fint det ser ut!! Härligt! Säger samma, njut!! :)

Ama de casa sa...

Så det blev ingen herrgård, det blev ett slott! Fint ska det va! :-D
Hoppas ni har haft en supervistelse där!
Kram

Ami sa...

Så tjusigt! Förstår absolut att ni har en bra vistelse där!
Kram

Znogge sa...

Så härligt det låter!

Kram

Guldkryckan sa...

Underbart vacker omgivning där och fantastisk mat förstår jag.
Lite "bubbel" sitter väl inte fel heller förstår jag, det hade det inte gjort här heller ;)
Bästa födelsedagspresenten ju!!


Ipad har jag på min arbetsplats, den har legat i skåpet sen förra semestern, gillar helt enkelt inte att använda den, är ju dessutom för knepigt att blogga med en sådan.

Ha det fint nu.

Ditte sa...

Åh, så härligt! Och vilken perfekt present! Njut av allt! Och jag ser fram emot mycket mer härifrån.
Kram

ILLUMINATI GRAND LODGE® sa...

INBJUDAN FRÅN ILLUMINATI BRODERHOOD 666

Detta är en öppen inbjudan till alla som är intresserade av att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. När vi börjar årets rekryteringsprogram och vår årliga skördefest är nära till hands, så bestämmer vi oss för att introducera dig till "New World Order".

Vid denna tidpunkt försäkrar vi alla som är redo och trogna att bli medlem i denna stora organisation, att när han / hon blir fullvärdig medlem av Illuminati-brödraskapet automatiskt blir han rik, mäktig och känd i livet och uppnår alla deras hjärtan önskar och får också en månadslön på $ 500.000 USD. Vi är redo att förändra ditt liv, vi kan göra dina drömmar till verklighet.

Det stora distriktet Illuminati erbjuder dig en livstidsmöjlighet att förverkliga dina hjärtat. Jag tror att alla på denna planet "Jorden" känner till ILLUMINATI, men för dem som inte vet så mycket om denna organisation, kommer jag att informera dig om det. Illuminati är ett hemligt samhälle som välsignar människans slag och uppfyller sina drömmar om att bli miljonär, miljardär och också främja deras olika affärer. Just nu tror jag att du vet mer om den här organisationen och det finns ingen anledning att vara rädd för någonting.

Jag är inte här för att röra med dig eller spela spel för dig, eftersom det nu står många människor där ute som imiterar oss och hävdar att de är medlemmar i ILLUMINATI. Så brödraskapet kommer sedan till en slutsats om att globalisera denna organisation för att hjälpa dem som faktiskt är redo att bli en del av denna stora familj och de som vilseleds av bedragare. Nu tror jag att det här är din möjlighet att gå med i vår prestigefyllda organisation och göra dig själv och din familj stolt.


Om du är intresserad av att gå med i den här stora organisationen eller för mer information. kontakta sedan vår Grand Lodge i Pennslyvania, USA via WhatsApp: "+1 (325) 261-7127" eller vår officiella e-postadress: [illuminati666grandlodge@gmail.com]

Signerad: GRANDMASTER