måndag 25 januari 2021

Glad måndag

Efter drygt 30 timmars natthelgjobb, tre helt okey nätter trots att jag satt på nålar många gånger , så kände jag mej redo när jag vaknat, att åka till F&S och köra mitt jympa bas pass för 8 motionärer.
Den glada måndagen (Caritas tema) avslutades med lite vardagslyx, maken hade köpt sushi till mej..igen ( idag behövde han bara säga hur många bitar han ville ha, de vet att det är halstrad lax som gäller, så många gånger har han varit där nu på vårt lokala sushiställe, de skulle bara veta att min man aldrig äter sushi, haha! )...och så Guldbaggegalan på TV, lite annorlunda i år, men som vanligt gråter jag lite grann när hedersguldbaggen delas ut, denna gång till en man som mest spelar biroller, men ack så duktig han är Sten Ljungberg.

Orsakullan undrar idag : 25. Min bästa vän…

...är såklart min man, vi är inte speciellt lika, tycker inte lika alla gånger, men j*klar vad vi trivs ihop . I år har vi varit gifta i 30 år! Hurra till oss!
 

9 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS till 30 år som gifta:-) Det lär min man och jag aldrig komma upp till, men vi har levt ihop i 41 år i år. Vi gifte oss ju efter 34 års prövotid 2013. Å det roliga är att vi är lika olika varandra som ni är. Å det är precis det som är hemligheten bakom ett fungerande äktenskap/samboförhållande. Man nöter inte på varandra, och olikheterna gör livet spännande och givande tycker jag. Å det tycker ni nog också.
Skrattade gott åt Sushi-historien. Är man stammis så är man:-) Ungefär samma här. Behöver sällan upprepa önskemålen - de vet ju redan och blir chockade om man ändrar beställningen.

Det tog min man år och dag att lära sig äta sushi, men när han väl hade testat var han fast. Måste dock säga att jag föredrar en blandning av olika "rullar" och "kuddar". Åsså sjögrässalladen på det, japp precis. Så himla sugen jg blev nu:-)

Znogge sa...

Grattis till era 30 år som gifta! Bra jobbat och ingen självklarhet. Smidigt att bli stammisar på sitt favoritställe. Jag håller med maken din och gillar inte sushi. Däremot tycker jag alltid att det ser lika fräscht och gott ut.

Kram och god tisdag eftersom den glada måndagen är över!

Ama de casa sa...

Vad omtänksam han är din man, förstår att ni trivs helt suveränt tillsammans! Sushin såg himla god ut också, men jösses... orkar du verkligen äta upp alla dom där bitarna själv? Imponerande, faktiskt :-)

Grattis till era 30 år! Tidigare i januari firade vi vår 40:e förlovningsdag och vet du vad? Både du, jag och våra män nollar ju faktiskt i år. Så det är väl bara att fira på hela året, va? :-D

Ha det gott!

Geddfish ♥ sa...

Jag har under årens lopp lärt mig att äta sushi, men inte så många bitar!!
Jag vill ha blandat också. Men yngsta dottern skulle glatt äta upp allihop ;)

Grattis till era 30 år i år!
Min make nr 2 var också min bäste vän. Och vi hade så roligt ihop.
Njut nu av tisdagen!
Gladkram!

Ami sa...

Grattis till era 30 år!
Jag gillar också sushi, det är ju så gott!
Kram

Susanne sa...

Grattis till 30 år <3 Jag gillar halstrade laxen bäst.

Annika sa...

YAY!! 30 år son gifta!!
Själv firar jag 28 med min man i sommar.
Säger som du gör, han är min bästa vän!!
Sten, honom minns jag allra bäst från Svenska Hjärtan. ÄLSKADE den serien.
Men man har verkligen sett honom ota och i mkt. Tycker det var fint att han fick guldbagge!!
ÄLSKAR sushi och kan äta massor, mums!
Kramar!!

Ditte sa...

Stort grattis till era 30 år. Och du! Jag tror det är en stor fördel att man inte tycker lika i allt. Så tråkigt det måtta vara om man gjorde det. Tycker i alla fall jag.
Rart av maken att köpa sushi och fint att vara stamkund och få det man vill ha.
Guldbaggegalan såg jag också och visst var det roligt att StenLjungberg fick Hedersbaggen.
Kram och trevlig kväll.

Paula sa...

Hurra till er och de första trettio åren! Inte ska man vara likadana, då har man ju inget att gnabbas om! Vad äter maken när du vräker i dig dina goda sushi?