onsdag 21 februari 2024

Besök i Hässelby

Idag var det dags att besöka syster som nu har flyttat till Hässelby Gård, hon ville tillbaka till Västerort där hon känner sig mer hemma. Jag hittade dit med bil och med hjälp av google maps, även jag känner mej mer hemma i dessa trakter, en gång i tiden bodde jag i Råcksta/Vällingby.
 
Som vanligt klippte jag hennes hår, och vi gick och handlade mat. Tyvärr har hon inga möbler i sin lägenhet, förutom en säng, så det finns lite att fixa med om jag säger så! Vi besökte cafeét på torget innan jag sen i dimman och duggregnet tog mig hemåt igen. Dagens ärenden är därmed gjorda!

9 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas att din syster ska trivas bra i sin nya lägenhet. Med tanke på att det enda hon har är en säng så finns det en hel del att jobba på ja.Skönt att du kunde vara behjälplig både med klippning och inköpen.

Önskar en god kväll nu från oss som är i vänteläge.

Kram

BP sa...

Det var otippat - att din syster ville tillbaka till Västerort. Eller nej, kanske inte. Har hon mest bott vi Västerort så är det ju ofta att man rotat sig där och kanske har några kompisar i närheten.

Och om jag känner dig rätt så kommer du spendera större delen av din lediga tid med att hjälpa din syster att skaffa möbler med mera. Hur har hon tänkt sig? Eller hon överlämnar tänkandet kanske till dig...
Hoppas i alla fall att hon kommer trivas där.

Geddfish ♥ sa...

Så skönt att din syster har dig! Oj då, inga möbler, då finns det en del att fixa med. Ja, man ska trivas där man bor och känner igen sig.
Ha det gott och kram!

Ditte sa...

Så fint att din syster fått ett boende i västerort där hon känner sig med hemma.Och fint att du kan stötta henne så mycket. Förstår att det är knepigt mellan varven-
Men mycket att ordna med är det ju förstås. Förstår att det blev en heldag här.
Kram

LillaSyster sa...

Att trivas där man bor är ju superviktigt - så bra att hon hittat hem igen. Ha nu en bra torsdag!

Anna i Portugal sa...

Vad fint att hon flyttat till en plats hon trivs bättre på. Flyttat hem rent av. Fint att du hjälper henne så mycket.

Annika sa...

Ja jag känner ju också till västerort mkt bra. Uppvuxen där som jag är.
Hoppas att din syster ska trivas där nu. OCH att hon snart får det lite mysigt hemmavid. Du är en god syster som hjälper henne så mycket. Vet att sånt inte är lätt.
Varm kram!!

Äventyret framtiden sa...

Du är en systerlig klippa Susjos! Så bra att sådana som du finns.

KRAM!

Susanne sa...

Vilken lycka att ha dig nära tillhands. Hoppas att hon ska trivas med sitt nya boende.