torsdag 1 februari 2024

Tråktorsdag

 

Utvilad efter 12 timmars sömn så drog jag med mig maken på en promenad runt Råstasjön, hade jag tänkt. Men solen hade gått i moln, och det blåste som sjutton och började snöa, så vi kom bara till Friends Arena innan vi helt enkelt fick vända, höll på att blåsa bort! ( stormen Ingunn?)

I stället gick vi in på MoS...
..och där finns Balders bröd...
...jag köpte min första semla för i år, en wienersemla där grädden är blandad med mandelmassan, mums! Tråktorsdagen förvandlades till en trevlig torsdag!


10 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Nu har jag varit med dig på restaurangbesök, läst hela menyn högt för Uffe som fortfarande funderar på vad han ska välja😉
Så har jag utbildat mig och också nästa blåst bort av ingunn och ätit upp din semla.
Ha det Gott!
Kram

LillaSyster sa...

Blåsigt värre både inatt och hela dagen. Helt rätt att gå in och fika =)

Znogge sa...

Ibland har det lätt för att bil bra och gott med för den delen! Den mellersta hyllan står det definitivt mitt namn på. Jag är sugen på en fastlagsbulle och funderar på att besöka favoritkonditoriet som har många olika sorter.

Önskar en god kväll nu!

Kram

BP sa...

Hahaha! Vi gjorde exakt samma saker idag, du på MoS och jag i Täby Centrum. Balders Bröds wienersemlor är outstanding. Minns dom från ifjol. De är mycket godare än vanliga semlor och "luftigare".

Höll också på att blåsa bort, vi som är så smärta har ingenting att sätta emot där;-) I Norge evakuerades en hel stad läste jag. Ingunns framfart är inte roligt. Många stormar som följer efter varandra nuförtiden...

Hoppas att du kan njuta av ytterligare en lång natt i din egen säng:-)

Ditte sa...

Låter som en vändning denna torsdag i och med att ni skippade promenaden och gick in på Balders. Och en gos semla blev det ju. Har i och för sig ätit min semla för i år men ska ta mig till St. Eriksplan och besöka Camilla Hamids konditori. Ska bli roligt att se på allt som finns. Är ju inte så mycket för det söta, men ibland så..
Skönt också att det blev en god sömn i natt.
Kram

Åke sa...

Åhh Semla, det ska jag sätta upp min min eller vår lista idag :) Aha ni blev drabbade av stormen också... ja det var ett tag sedan jag och dottern var på Friends... Lady Gaga :) Då hon sa: Jag bjuder på biljett och du pappa på hotell :) Trevlig fredag önskar jag dig :)

Guldkryckan sa...

Semla är ju ett säkert kort, mums. 😋

Blåste ju lite här igår märkte jag men inte så att det störde vad jag kan minnas.
Hujeda mej så det kan bli med vädret ibland.

Ha nu en fin fredag.

Anna i Portugal sa...

Mums för semla, förstår det blev en bra torsdag med den avslutningen :)

Annika sa...

Ja den semlan ser god ut!
MUMS!!!
Torsdagar är sällan trista ;-) Men stormar är inte roliga. Denna verkar ha farit fram med fart västerut.
Kramar och ha en fin helg!

Paula sa...

Haha så en semla var det som behövdes, ja den ser maffig ut! Simon skickade en videosnutt från Kiruna, han höll sig knappt upprätt i vinden. Flyget hem igår kunde inte starta förrän sent så han kom hem halv ett inatt.
Nu får det sluta blåsa, här snöar det dessutom. Fredagskram