söndag 18 februari 2024

Skyltsöndag


 Min tippning igår gick inte hem helt, men jag satte finalisterna i alla fall! Hann se bidragen på jobbet, men missade resten. BP:s skyltsöndag börjar med mitt resultat från igår.

Så blir det tokigheter från nätet...


Natten på jobbet var lugn, men jag var otroligt trött, så jag mådde nästan illa. Har sovit hela dagen, min man fick väcka mej (!) halv sex, andra gången jag överhuvudtaget sover så länge! Min förkylning är tyvärr lite seg, så tacksamt nog är jag ledig hela veckan, men först...en natt till på jobbet.


5 kommentarer:

BP sa...

Bra att du lyckades pricka in finalisterna. Blev totalt chockad över att Gunilla Persson fick två tolvor av unga lyssnare. Det var det Yvonne hade varnat för. Och hon fick rätt.
Cassi Opeia tyckte jag var bäst. Bästa låt, snyggaste kläder och bästa scenografi.

Sedan tackar jag för skrattet ang. Sveriges bästa semla - hahaha:-)

Tusen tack för att du skyltar, länkar och håller mitt intresse för Mello och ESC vid liv:-)

Önskar dig ytterligare en lugn natt. Tänk sedan är du långledig och kan vila upp dig:-)

Ditte sa...

Heja! Ja, finalisterna hade jag också med. Had elyssnat i förväg Men visst var det en trist tillställning över lag. Tyvärr blev det ju så att tanten P gick till kvalet. Blir dock trött på att tidningarna ger henne dessa rubriker. Tänker dessutom på vad hon kostar SVT som redan har dåligt med pengar. Pust.
Är ju ingen fan av vare sig programledaren eller hennes vänner.
Skrattade gott åt landets bästa semla: Lena Ph och annat från nätet.
Skönt att du nu är arbetsfri i veckan och önskar dig en ok natt.
Kram

znogge sa...

Du var ju inte helt ute och cyklade även om inte allt blev rätt. Jag hade ingen direkt favorit men tyckte i alla fall rätt låtar gick vidare.
Hoppas att den kommande arbetsnatten blir bra.
Här väntar vi fortfarande och nu är det åtta dagar över tiden...

Kram och god kväll!

Hanneles bokparadis sa...

sällan jag är så trött...

Paula sa...

Läste att fogden varit på besök på gunillas hotellrum, ja jag säger då det, är det bara semi och final kvar nu, här i vårt land? Finland har som vanligt något som inte kan klassas som musik ens, jag gillade ju faktiskt Käärijä, men nu har dom tappat konceptet helt. Jag hoppas deras hot om att inte åka till Mellon stämmer så tvåan får representera Finland istället.
Jag måste erkänna att jag förstår din trötthet, du har jobbat och festat och firat och flugit och farit så det står härliga till, o även om det mesta varit skoj så tar det nog ut sin rätt. Lite vila skadar nog inte så du pallar med resten av veckorna också. Kram!