torsdag 6 maj 2021

En något bättre tråktorsdag

Idag var i alla fall maken ledig också, men regnet gjorde att vi avvaktar en tripp upp till stugan. Det blev en tripp till MoS där vi hade bokat ett bord på Restaurang Drama.
Inte mycket folk en torsdag i gallerian, perfekt! Passade på att kolla i lite butiker innan vi gick till restaurangen...
 
...hade ju fått en bokningsbekräftelse och allt, döm om vår förvåning då restaurangen var stängd! Suck! Tittade då in på min mail där jag fått både bokningsbekräftelse och sedan ett mail om att de inte hade öppet för middagar ännu, suck!!!

Som tur är finns det flera restauranger att välja på, OLearys var smarta och hade ingången utifrån, så vi fick först gå ut för att komma in, då fick vi sitta vid samma bord...enligt rekommendationerna .

En mindre meny och inga popcorn, men vi blev så nöjda så med lite nachos till förrätt...


...och jag tog en supergod krämig ceasarsallad till varmrätt.
En cappuccino som grädde på moset!

Orsakullan undrar idag : 
  1. Fria drinkar eller fri mat? 
  2. Vet inte riktigt vad det betyder, på charterresan eller?  Brukar gärna bo på hotell eller herrgård/slott då de erbjuder en övernattning med afternoon tea och en tre rätters middag + frukostbuffé, men drickat till brukar man få betala!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Så knasigt att "Drama" skickar en bekräftelse per sms och att du sedan både får en bekräftelse och kontraorder på mail- Inte direkt proffsigt. Smart på O`Learys att gå in från utsidan. Såg både gott och trevligt ut. Och nu hoppas vi på bättre väder i morgon och till helgen.
Ha det gott och trevlig kväll
Kram

Znogge sa...

Så snopet med restaurangen men det var ju tur att det löste sig ändå. Lite oproffsigt att du inte fick båda beskeden via sms kan jag tycka.
Ja, vilket gräsligt väder det varit i dag. Mer mars än maj skulle jag vilja säga.

Kram

BP sa...

Urdåligt av Drama! Ja, MoS har ju som tur är fler restauranger att välja på - ungefär som Täby Centrum. Så himla larvigt att man får gå ut först för att kunna sitta på samma bord. Förstår inte logiken...

Men det blev ju åtminstone en lyckad (Tråk-)torsdag för dig och din man. Så skönt att även han var ledig. Hoppas han har samma ldiga dagar som du inbokat. Det borde han ju, då ni planerade en semester den här veckan.

Vad gäller Orsakullans fråga - så tänkte jag på kryssningar. Kanske nåt för er två. Tror att Silja eller om det var Viking som börjar med kryssningar igen... Åt andra sidan - vem är intresserad av bara en kryssning på en halvtom båt utan underhållning och att man inte får gå iland...

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv sa...

Så trist att de inte informera bättre om saken vid bokningen? Man tänker ju att en bokning inte ska gå igenom då? Men bra att ni kunde lösa saken med annat gott istället.

Gällande fria drinkar eller mat var det lite en tolkningsfråga. Helt fritt hur man vill tänka där :) .

Ama de casa sa...

Men gud så dåligt! Att få en bokningsbekräftelse och sen hade dom stängt... Var det möjligen det som gjort att dom valt namnet "Drama" på restaurangen???
Dom där reglerna med hur många som får sitta vid bordet beroende på ingångens placering är ju hur knäppa som helst!

Skönt ändå att det löste sig och att ni hade ledigt tillsammans :-)

Ama de casa sa...

PS: Jag tycker att ni kan begära extra debitering från Drama eftersom dom inte meddelat ändringen minst 12 timmar innan! En gratismiddag vore verkligen på sin plats.

Susanne sa...

Snopet med den stängda restaurangen... Men det såg inte helt fel ut det andra heller och smart av dom att öppna upp en entré utifrån så att ni kunde sitta vid samma bord och äta. Vi har en galleria här i stan men det är inte ofta som den är välbesökt utan man känner sig oftast rätt ensam. Skönt ;) Önskar dig en trevlig helg!!