onsdag 19 maj 2021

Sverige är vidare i ESC

Ja, de flesta favoriterna höll och gick vidare till final på lördag! Så roligt att Tusse såg till att leverera och föra Sverige till final.  Jag blev glad att Israel gick vidare, men lite synd att Kroatien inte gjorde det.

En bra show var det med många bra låtar, andra semifinalen i morgon har inte fullt så många bra låtar.

Dagen idag så var jag med på teamsmöte på jobbet i två timmar...sen var det dags för IW på F&S idag, det kom 4 motionärer....
 Bilden är från jympan i måndags här nedan.



Orsakullan undrar idag : 
  1. I nyhetens behag…bör det bli när restaurangerna får ha öppet till 22.30 från den 1:a juni, kanske lockar det mer folk att gå ut igen, ja att sommaren snart är här och att många nu vaccinerar sig kanske också hjälper till...å såklart att uteserveringarna kan användas mer nu när värmen kommer! 




5 kommentarer:

Znogge sa...

Visst var det roligt att Tusse gick vidare men någon seger tror jag som sagt inte på-Sedan känns det självklart bra att Sverige är med i alla fall. På lördag vet vi...

Kram

BP sa...

Hahaha! Nej, precis som du förstod jag inte heller Ukrainas bidrag, och gör det inte nu heller. Men det var så himla annorlunda och konstig att jag gillade det.
Israel var dock min absoluta favo. Bara "klädbytet" var så oerhört sexy. Ja, inte bytet då, men resultatet. Dessutom kunde hon sjunga enligt mig, som ju är tondöv;-) Ledsen, men Kroatien lämnade inget permanent intryck, men jag minns flaggan de viftade med i "Green zone".

Läste att andra semin imorgon ä decimerad. Islands sångare har drabbats av C-19. Osis!!!

PS. Tänkte du på de fyra presentatörerna? De var jätteduktiga. Men la du märke till tjejen till höger som var minst 1.85 m. Hon stod ju bredvid killen som varje gång hon sa någonting fick titta upp till henne, precis som de två andra kvinnliga presentatörerna. Fick mig ett gott skratt där:-)DS.

Ama de casa sa...

Hahaha! Jag kollar storögt på din och BP-s "konversation" och recensioner av Storschlagern :-D Tur att du har fått en ny "partner in crime" nu när jag har gett upp ;-)
Du är som vanligt supersnygg på din selfie!

Här har restaurangerna här redan fått tillstånd att ha öppet till 23:30 och utegångsförbudet börjar först klockan 00:00. Fast vid den tiden brukar jag oftast redan ha landat i sängen :-D

Ditte sa...

Visst var det roligt att Tusse gick vidare. Israels och Maltas bidrag gillade jag också men i övrigt inget speciellt. Ryssland??? Känns liksom en hel del lukt av politik här i röstningen...
Jag avstår kvällens bidrag och slötittar väl på lördag.

Du ser pigg ut här på F&S men visst borde fler motionärer komma när det är du som leder passet.

Visst känns det bra med ökade öppettider och sitter man glest ute och så borde det inte vara några problem redan nu att ha öppet längre.

Önskar dig en skön torsdag.
kram

Annika sa...

KUL, ska absolut kolla in finalen på lördag och chatta med min syster under tiden.
SÅ kul!!
HIHI!!
Ha en riktigt fin torsdag!
Kramen!