måndag 24 maj 2021

Glad måndag

I natt passade jag på att ta en selfie med denna bakgrund som har hängts upp utanför avdelningen just precis för selfies som kan läggas ut i sociala medier. Jag nöjer mej med att lägga ut den på min blogg. Vi hade att göra på jobbet som vanligt, flera sjukhus ringde och ville ha hjälp, men vi kunde inte hjälpa till, hade fullt upp med att ta hand om våra egna. Runt 03-tiden kunde vi få i oss något att äta och det lugnade ner sig lite. Vi är van med en sån stress på jobbet, så denna natt var inte så tuff tyckte vi!  Galet vad man vänjer sig vid!


En glad måndag  (Caritas tema) är det då dessa härliga minnen dyker upp på facebook. På planet hem från Wien 2015 den 24/5 fick vi hålla i vinnarpriset som Måns fick då han vann hela ESC.

 

Den svenska delegationen åkte nämligen med samma plan hem, ja även Måns. Christer Björkman var så sjysst, så han gick runt i planet till alla som ville fota sig med denna vinst, och ja, tror hela planet var fyllt med Eurovisonfans på väg hem, så alla ville ta en bild! Ett underbart minne!

Orsakullan undrar idag : 
  1. Tro det eller ej men…historien här ovanför är faktisk sann, tur att det finns bevis i form av dessa bilder!

5 kommentarer:

Ditte sa...

Vilken fin bild på dig! Och skönt att du är vaccinerad. Jag får dos 2 på onsdag och det blir jättebra. Mer frihet känns bra,
Visst är det märkligt och bedrövligt att ni haft så mycket att göra så länge att ni vant er vid att det är så.
Skönt med lite lugnare sent på natten.
Härligt minne när ni åkte hem från Wien. Och bilden på er är jättefin.
Kram och ha det gott.

BP sa...

Vilken cool selfie:-) Du är så himla snygg och det till och med bakom ett visir som förresten är limegrönt. Det tackar jag för:-)
Minnesbilderna från tidigare ESC är ju helt underbara. Dessa minnen kan du leva länge på... tills du åker i väg till Rom nästa år. Då blir det fler häftiga minnen.

Du har så rätt - tur att det finns bloggen! Ingenting att diskutera när man har bildbevis:-)

Znogge sa...

Wow, så häftigt och vilka bilder! Vilken tur ni hade som kom på samma plan. Bildbevis som verkligen heter duga :D

Kram och god tisdag!

Ama de casa sa...

Vilken superfin selfie!

Så jobbigt med all stress på jobbet. Ni är värda en stor eloge för att ni grejar det och dom som planerade NKS är värda en stor spark i rumpan! (Eller nån annanstans som jag inte riktigt vill skriva ut här ;-) )

Härliga minnen också. Jag minns så väl den hemresan ni gjorde, vilken upplevelse! En himla tur att ingen tappade vinnarpriset :-D

Ha en fin dag!

Annika sa...

Grattis till vaccinet!!!
SKÖÖÖNT!!!
Vilken kul flygresa det där måsta ha varit. Hela planet med ESC-människor!!
Ett verkligt minne.

KOLLADE också på ESC.
RÄTT LÅT VANN INTE!!!
Yikes vad dåligt den är.
Jag höll på Malta.
men roligt att se var det, SÅ KUL!!!
Allting allt!!!