onsdag 31 januari 2024

Utbildningsdag

Klart som korvspad fick jag bara drygt 2  timmars sömn i natt, vaknade halv fyra och kunde inte somna om, en nattjobbares vardag. Så det blev en vääldigt lång dag idag, då det var dags för utbildning. Teori och diskussioner på förmiddagen, och mer aktivt på eftermiddagen då det var dags för S-HLR, hjärt- och lungräddning för sjukvårdspersonal. Bilden är från den stora entrén på NKS i morse.

Sen GICK jag hem, och var glad att jag inte tog bilen i morse!

Nu säger vi hejdå till Januari månad, och hälsar februari välkommen...vi går mot ljusare tider!


 

8 kommentarer:

Ditte sa...

Kan tänka mig att det är knepigt att vända på dygnet men hoppas du kan sova bra i natt. Hoppas det blev en bra utbildningsdag.
Perfekt meden promenad hem för bilköer är ju så trist.
kram

BP sa...

Det var ju folktomt på NKS stora entré. Så du måste ha varit väldigt tidig där. Köerna vid Haga Norra - blir de aldrig mindre. Det spelar liksom ingen roll vilken tid på dagen man åker där, det är alltid tät trafik. Folk verkar inte jobba hemifrån längre i samma utsträckning som under och kort efter pandemin.
Två timmars sömn - det hade inte jag klarat. Det gjorde ja när jag var 16-25, men nu... icke;-)
Vi går absolut mot ljusare tider. Det kändes idag - det var fortfarande ljust efter klockan 16:30:-)

Anonym sa...

Så typiskt att det blev dåligt med sömnen så jag förstår att dagen kändes lång. Hoppas det var hyfsat givande i alla fall. Förhoppningsvis sover du bättre i natt.

Kram Znogge

Anna i Portugal sa...

Jobbigt att inte fått sova ordentligt när det är utbildningsdag. Hoppas du ändå fick lite ny kunskap och känner att det var en bra dag. Skönt att slippa köerna. Hälsar februari välkommen med öppen famn.

LillaSyster sa...

Yes! Äntligen februari =)

Annika sa...

Ja verkligen SÅ typiskt med sömnen, morr.
Hoppas allt gick fint ändå och att du fick energi av annat.
Och februari är det :)
Kramar!

Anonym sa...

Ni är beundransvärda, ni nattjobbare! Och speciellt att du orkar år efter år. Kram Anna-Lena

Åke sa...

Ja en sådan där maskin kopplade dom upp på med förra veckan då jag fick en kemisk reaktion tydligen vid avtagande av plåster användes en vätska, jag föll bort det sa bara swish :( Vaknade till när aparten sa: Släpp patienten och jag kände en av doktorerna släppte min hand. Men jag trodde aldrig att det kunde rymmas så mycket blåa och gröna rockar runt mig i rummet... ja det var sladdar över hela bröstet och vad dom sköt i mig i alla ampuller vet jag inte. Hela akutteamet hade larmats till Ortopeden i alla fall. Och att det gick så fort att åka bår till akuten trodde jag inte var möjligt. Jag fick slita ur syrgasen till näsan. Ja du vet ju hur sängarna med galler ser ut :) Jag läser på: Ämnet heter prontosan och jag behandlades med kortison och antihistamin (du vet säker om vad det är) Jag vart ok på 4-5 timmar, men omtummlad.