torsdag 1 augusti 2024

Födelsedag


 Idag fyller han år, yngsta sonen blir hela 32 år!

Födelsedagen firar han med flickvännen i Kroatien, har fått dessa bilder...
...det ser väldigt fint ut där de är på en ö nånstans i Kroatien.
Anar att han haft en fantastisk dag!

Det har jag också haft! Åkte kollektivt till Vendelsö för att få träffa Lilla familjen. Jag och Samuel var ut och lekte i lekparkerna, så småningom kom också farfar och vi blev bjudna på Tacos till middag, så gott! Absolut ingen tråktorsdag här inte!


9 kommentarer:

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till yngsta sonen. Härligt med en semester i fina Kroatien. Det går nog ingen nöd på honom och flickvännen. Ja, det gick ingen nöd på dig, maken och lilla familjen heller. En riktigt bra, solig och varm Torsdag med andra ord. Inte ett dugg tråkigt:-)

femfemman sa...

Grattis till sonen! Bara att konstatera; barnen blir äldre de oxå.
Kroatien är så vackert. Besökte landet flera somrar för ett antal år sedan. Innan somrarna blev så varma vid Medelhavet, att jag/vi inte kan tänka oss att åka dit under den tiden på året.
Bättre att stanna i vårt vackra land och äta tacos...Men det är ju vad jag tycker. Andra tycker säkert att värme är härligt.
Ha en fin dag!

Anna i Portugal sa...

Mysigt att hänga i lekparkerna och alltid gott med tacos!

Znogge sa...

Stort grattis till sonen er som njuter på sydligare breddgrader! Där går det ingen nöd på honom :D En trevlig kväll fick ni dessutom tillsammans med den lilla familjen och firandet tar ni i efterhand.

Önskar en fin fredag!

Kram

Ditte sa...

Vad trevligt att fira sin födelsedag i Kroatien.Och fint för dig och maken att spendera tid med lilla familjen ute på Vendelsö. Perfekt att kunna ta sig dit kommunakt.
Kram

Ditte sa...

Min grattishälsningar till sonen och även till er hamnade ute i rymden...Men här är den. Stort grattis!
Kram

Guldkryckan sa...

Grattis till grabben, nu blir han säkert snart vuxen.
Har själv inte lyckats trots att jag är 55. ;)

Tacos är ju sååå gott...mums.

Ha det bäst nu.

LillaSyster sa...

Underbara Kroatien =) Måste nog åka tillbaka dit någon gång. Tacos går ju alltid ner. Ha en fin kväll!

Paula sa...

Åh detta vackra turkosa vatten, helt ljuvligt ser det ut. Tacorestaurangen verkar också vara på topp, jag måste nog snart be att få en ibjudan till en tacokväll hos tjejerna, ensam orkar man ju inte bulla upp med alla tillbehör och det är trist att äta tacos ensam! Kram