måndag 12 augusti 2024

Glad måndag

Som vanligt är det alltid en "glad måndag", Caritas tema,  när man vakar av efter helgens nattpass, nu har jag ju jobbat två helger på raken också, så det känns extra bra!

Mindre bra är det att bröllopspresenten som jag beställt från Dala Design inte har dykt upp, beställde Kärlekshästen för en månad sen, med textning och allt! I Nusnäs fanns inte kärlekshästen, det visste jag redan när vi åkte dit, så den var redan beställd via Dala Design, det skulle ta upp till 17 dagar att få den, så jag har väntat, och mailat utan att få svar. Idag när jag vaknade så ringde jag dit, och se, några kärlekshästar fanns inte att uppbringa säger den vänliga mannen på dalmål, men de kan troligen ordna en vit häst istället med text som jag kan få senast fredag! Bröllopet är på lördag, och jag är inte lite orolig!

Nu vill jag ha en plan B, kan ni tipsa om en bröllopspresent till ett par som varit ihop länge? Det är min gamla sjuksköterskekollega och vän från dialys-tiden som ska gifta sig med sin sambo (som härstammar från Älvdalen i dalarna!) 

På bilden syns den fina kärlekshästen som vi gav min bror när han gifte sig (i Falun) för snart exakt 4 år sedan.
 

9 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Jäklar va surt, tyvärr är jag ingen "hejjare" på tips inom detta området men jag hoppas verkligen att det löser sig.
Hoppas VERKLIGEN alltså.

Lycka till och ha det bäst.

Znogge sa...

Men så snopet att de inte kan leverera bröllpshästen som tänkt för det hade varit en fin och personlig gåva.
Jag tycker det är svårt med bröllopspresenter så man behöver nästan ha tillgång till en önskelista. Det beror ju mycket på om man vill ge en minnessak eller en upplevelse.
Önskar en fin måndagskväll!
Kram

LillaSyster sa...

Kommer inte hästen i tid så slår du in en bild på den som komma skall och lämnar över den sen. Men den kommer säkert senast fredag =)

Du har så rätt....hon håller sig undan oryget Trassel

femfemman sa...

Fin häst: synd att det inte går att leverera. Det där med presenter, det är jättesvårt. Men som Lillasyster skriver, man kanske kan få den efterår. Bara ett kort/ en bild på den!

Paula sa...

Men vad sjutton! Så dåligt att inte meddela sig! Nog ska man väl kunna lita på dalmasar!? Jag har inga bra tips att komma med, tyvärr, jag hoppas verkligen det löser sig! Kan ett presentkort till en utvald affär vara sista alternativet? Kram

BP sa...

Förstår att du sitter på nålar. Tycker att LillaSysterns förslag är klockren. Den tjejen är smart! Enda idén jag kan komma på är ett presentkort för de två på en restaurang i Stockholm, förutsatt att de bor i Stockholm vill säga.
Lycka till och jag hoppas verkligen att hästen ändå dyker upp på fredag! Håller tummarna.

Jossu sa...

Åh vilken nervös väntan. Hoppas att hästen kommer på fredag.

Hanneles bokparadis sa...

Så tråkigt och märkligt. Vi köpte till våra fyra barn tavla med olika bröllopsdagar; papper, trä, spets, pärlbröllop, kristall, guld... med hjärtan i olika material, med deras namn och datum.

Maria har fina personliga presenter, födelsedagar, jul, hon bor i Piteå:
https://www.jagblommar.se/

Anna i Portugal sa...

Tråkigt, hoppas verkligen det funkar med den som ska komma på fredag. Förstår din oro. Jag tycker det är jättesvårt med presenter så kan dessvärre inte tipsa.