onsdag 14 augusti 2024

Ledig onsdag


I natt sov jag 12 (!) timmar, låg visst lite back i sömn. Magen känns bättre idag, men är fortfarande lite öm. Ut på en promenad i alla fall, men hoppade över kvällens bjudning till en annan kollega som också ska sluta och också bor på Värmdö! En skön vilodag med andra ord.

Kontaktade Dala Design idag igen, undrade om den vita hästen är på väg , men nej, tyvärr hade det inte kommit någon vit häst, de hade tänkt ringa om det. Nu lovade dalkarlen som jag pratade med att den röda hästen som jag nu valde istället, kommer att vara hos mej på fredag, vi får väl se!



 

5 kommentarer:

femfemman sa...

Hoppas magen håller sej bra. Och att en häst dyker upp på fredag.

Ditte sa...

Skönt att magen är bättre men bra at du valde att stanna hemma. Trist med den vita hästen men hoppas nu den röda dyker upp spm lovat. Kram

BP sa...

Bra att magen känns bättre!!! Ännu bättre med en ledig dag, men klokt av dig att inte festa en kväll till på Värmdö. För det tar ju en bit att resa ditt från Solna.

Turerna med din Dalahäst är nästan värt att uppmärksammas i en krönika. Roligt att läsa om, MEN absolut inte vara med om som bröllopspresent som kanske inte dyker upp.

Håller alla tummar och tår att det ordnar sig...

Znogge sa...

Så skönt att magen kändes lite bättre i alla fall men det var nog klokt att avstå middagen faktiskt och ta en lugn vilodag.
Hoppas verkligen att det löser sig nu med den röda hästen.

Kram och god torsdag!

Guldkryckan sa...

Lite bättre med magen är ju iallafall bättre, på väg åt rätt håll.
Hoppas hästen verkligen kommer nu då, att det ska vara så svårt...kan man ju känna.

Nåja, ha en fin torsdagskväll nu.