torsdag 22 augusti 2024

Tråktorsdag

Så kul med dessa minnen som dyker upp på Facebook, för 14 (!) år sedan var vi ute på stan kompisen Y och jag, med våra respektive!
Inte glömmer jag denna vy på Zakynthos, vi var aldrig på den berömda stranden som syns därnere med fartygs-vraket som ligger där nere, istället såg vi den uppifrån, vi hade en lätt mc som  vi körde upp på, det var verkligen vackert!

Dagen idag, sovmorgon, städning och en joggingtur. Nu är jag lite trött i benen, men strax dags för en cykeltur till jobbet. Tråktorsdag, ( KajsaLisas tema)  på ett sätt, städning och jobb är ju sådär, men det är skönt att få städat, och ledig har jag ju varit ett tag nu, så vi hoppas på en bra natt!
 

6 kommentarer:

LillaSyster sa...

Skönt att komma hem till nystädat imorgon. Underbara bilder/minnen =)

Znogge sa...

Att städa är förvisso inte det roligaste som finns men samtidigt så är det väldigt skönt när det är gjort.
Hoppas det blir en bra arbetsnatt nu!
Kram

Guldkryckan sa...

Jobba måste man ju, tur det oftast känns ganska ok bara man kommit iväg, det är ju innan där som det är lite knepigt, åtminstone för mig.
Ja, den utsikten var ju väl värd att föreviga, härligt.

Ha nu en fortsatt fin kväll trots arbete.

BP sa...

Vilket härligt turkost vatten i Zakynthos:-)
Märkligt, för jag fick också för mig att städa igår. Trodde att grannen hade "räddat" mig, då han behövde hjälp med nåt. Alla ursäkter att slippa städa är ju tillåtna;-) Tyvärr tog hjälpen bara en timme, så jag kom inte undan städningen ändå. Men det regnade ju igår så...
Önskar dig en dräglig natt.

femfemman sa...

Vackert foto. Men hu för att åka upp där. Önskar dej en dräglig natt! Kram

Ditte sa...

Kul med minnen som dyker upp. Vad gäller Zakynthos så finns det många vackra vyer . Känner igen mig här. Dock länge sedan jag var på plats. Hoppas din natt blev ok.
Kram