fredag 12 januari 2024

Färgsprakande fem en fredag

Fortfarande har vi godis kvar från julen, tycker denna kartong passar bra på Lillasysters färgsprakande fredag.

Inte lika färgsprakande är mina kompressionsstrumpor, som jag tyckte kändes så kalla på hälarna när jag kom hem i morse från jobbet, döm om min förvåning då jag ser två stora hål på hälarna, haha! 

Elisamatildas "fem en fredag " har temat : Överflödigt.

1. Vad för olägenhet upplever du varje dag?

Just nu är det inte så kul att stiga upp i en ganska kall lägenhet, så det är raggsockor på, och min varma morgonrock.

2. Vad önskar du att du inte så ofta var i närheten av?

Att vakna mitt i natten och inte kunna somna om...

3. Vad senast hade du önskat lite mer varning om på förhand?

Min mans nya schema, SAS verkar byta schema som en annan byter trosor....det är ju kul om vi kan vara lediga samma helger!

4. När gav du senast efter för en plötslig impuls?

Kunde inte låta bli att köpa dessa italienska boots, som jag inte alls behöver!


5. Vad gjorde dig positivt överraskad under veckan?

Att vi med kort varsel kunde åka över till Lilla familjen på Vendelsö i tisdags på vår lediga dag, och få bjuda på middag och umgås med Samuel!

Nu väntar vi med spänning på att lillebror ska födas!
 

10 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Haha, du har verkligen gnott på när hälarna har försvunnit så där bara.
Bootsenär snygga, ser sköna ut också.
Spännande tider för er nu när en liten lillebror snart ska komma till världen.
Lycka till er alla som är inblandade!

Kram

BP sa...

Jamen!!! Så det blir en lillebror!!! Jätteroligt! Set ska bli sååååå roligt och spännande att få en glimt av honom. Typ om han liknar Samuel (och din man).
Skrattade gott när jag såg dina stödstrumpor - hahaha! Jag har ju också en på vänstra benet, men hittills inte lyckats få hål på den - hahaha:-)

Konstigt att det är kallt i er lägenhet. Sparar brf in på värmen/elen eller!? Det var relativt kallt i våra lägenheter ifjol (19 grader), men då klagade många och nu är tempen runt 21 grader, vilket jag tycker är helt perfekt.

Osynkad ledighet när båda jobbar skift är inte kul. Det däremot är dina boots. Hur coola som helst. Impulsköp är de bästa köpen. Planerade inköp lyckas aldrig. Inte för mig i alla fall.

LillaSyster sa...

Bootsen är läckra, ibland behöver man köpa trots att man inte behöver saken. Det är ju för tråkigt att gå och ångra sig för att man inte slog till när tillfälle gavs -så bra jobbat! Tack för spraket! Nu behöver di köpa nya strumpor =)

Anonym sa...

Marsipan kvar. Inte illa! Har i och för sej också lite godis kvar, men inte är det marsipan.
Så spännande att gå möta det lilla nya... som är då LITET... men växer SÅ snabbt. Kram//Anna-Lena

Hanneles bokparadis sa...

så kallt har vi inte men skönt med tröja och sockor. Kort varsel blir det här också ofta, antingen messar sonen, eller de stora vill träffas och göra något (vi har sex flickor från 1 till 15 år)

Ditte sa...

Åh, Anthon Berg är en favorit. Fantastiskt att ni har kvar bitar i den.
Ja , hål på strumporna kan nog kännas kyligt.
Läser dina svar och ler lite. Men så trist att ni har kallt. Vi sover med öppet fönster och så året om. Gillar när dte är svalt. Men lägenheten är alls inte kall så jag vädrar.
Visst vore det fint om du och M had några lediga helger. Och det är ju knepigt att byta med andra,
Vilka snygga boots. Jag had enog också fallit för dem om jag sett dem. Å andra sidan behöver en väldigt lite men varför inte köpa det en känner för. Vad ska en spara till?
Så spännande med barnbarn nummer två- Jätteroligt.
Kram

Anna i Portugal sa...

Marsipan kvar? Oj det hade inte hänt i den här familjen :) En chokladask slängde vi till slut, men marsipan, nej det går åt som smör i solsken här. Ha en fin lördag!

Guldkryckan sa...

Hoppsan, hål i sockarna är ju lite överkurs. 😂
På en av avdelningarna i skolan får man inte ha skor på sig, en och annan gång när jag arbetade där var det hål i sockarna.
Ville inte jobba där mer efter det. 😁

Lite godis kvar här med, urk vad vi är trötta på sådant nu, sparar till påsk.

Ha det nu jättefint.

Paula sa...

Oj, är det så nära tills lillebror ska titta ut? Då ska ni inte åka alltför långt ut från civilisationen så det blir problem med väder och trafik om det blir bråttom!
Jag har frusit här hemma sedan vintern kom, redan i november. TJatat ihjäl mig till hyresvärden och fört arga otrevliga mejlkonversationer. Äntligen fick jag hit rörmokaren som tidigare bara nonchalant luftat elementet som inte gjorde någon skillnad. Nu kunde man konstatera att det var helt trasigt och inte gick att laga! Fick ett nytt element och tänk, tillvaron är så mycket bättre. Ett par grader gör stor skillnad! Kramen

it_is/Anette sa...

Usch ja det är inte skoj när det är kallt när man kommer hem. Man kan visst klä på sig, men ändå man vill slippa känna känslan av att frysa. Här går det åt en hel del värmeljus denna årstid.
Ha en fin vecka