torsdag 4 januari 2024

Tråktorsdag?


 Nåja, en ganska behaglig torsdag i alla fall. Egentligen var det tänkt att syster skulle komma hit idag, men vi avvaktar med det till vädret är lite bättre. Så idag blev en skön vilodag, kan behövas då jag ska jobba hela helgen som kommer igen. Kul är att en av mina amaryllisar blommar igen, och minsann ser det ut som ännu en knopp på den andra amaryllisen också!

9 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Ibland blir det bäst som det blir..och amaryllisen är strålande vacker. Bara njut av allt du kan njuta av nu.

Kram

Ditte sa...

Kallt är det förvisso så inte lyckat att bli ståendes på vägen någonstans så lika bra att avvakta med att ses.
Amaryllisar är så vackra och väldigt roligt är det det blir en repris på blomningen och att ännu en knopp är på gång.
Skönt att du kunde ha en lugn dag inför kommande jobbhelg.
Kram

znogge sa...

Med tanke på att du ska jobba i helgen så var det skönt med en avkopplande dag. Kanske klokt dessutom att inte ge sig ut i onödan.
Så vacker din amaryllis är och även våra blommar fint.

Kram och god kväll!

Paula sa...

Vilken vinter som har drabbat oss här uppe i Norden i år. Egentligen klagar jag inte, för en mörk, blöt och regnig vinter vill jag ju inte ha. Men ibland är det drygt att gå ut fyra gånger per dag med jycken när det ska kläs av och på oss båda. Han är inte bra i magen ännu, två gånger inatt var vi ute. Ger bara risavkok och lite kokt fisk, men han har ändå magknip o pressar ur sig en liten droppe, stackarn.
Läste att Arjeplog idag haft rekordkallt, -51,7 grader, då kan man hålla sig för skratt. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns...
Hoppas du är utvilad och vederkvickt inför jobbarhelgen. Kramen

LillaSyster sa...

Bra beslut att invänta bättre väderlek, det ser allt annat än kul ut på bilderna från Sverige. Jag hade en amaryllis som faktiskt gav tre stänglar- då blir man extra glad!

BP sa...

Dina amaryllisar har verkligen bestämt sig för "julen varar än till påska". Fint tycker jag, de är ju röda och rött är ju en färg som är fin året om.

Ja, 11 minusgrader är nog ingen idé att vistas i frivilligt utomhus alltså, och absolut inte för din syster. Smart att skjuta upp besöket.

Även alla långledigheter tar slut någon gång. Men du kan ge dig själv en klapp på axeln och vara extremt nöjd med hur du spenderade dina lediga dagar. Du är fenomenal på att "maxa" dina ledigheter. BRA DÄR!!!

Anna i Portugal sa...

En fantastiskt vacker amaryllis, den färgen.. wow! Skönt med en slappardag, även om ni varit lediga så är behövs ofta en ledig dag efter semestern :)

Annika sa...

Härligt med så vacker amaryllis. OCH en toll på kommande. De passar bra på vintern även efter jul.
Klokt att ni sköt upp er träff. TÄNK att ni har sådant strängt vinterväder.
Kramar och trevlig helg!

Guldkryckan sa...

Fina amaryllis där, kul när de blommar igen, absolut.
Jobb hela helgen låter ju sådär efter en ledighet, men så är det ju.

Tillönskar dig ett fint arbetspass.