tisdag 30 januari 2024

Firande på Restaurang Sensum

I kväll var det dags att fira en kollega som fyllt pensionär, bord var bokat på Restaurang Sensum på Wallingatan , nära Norra Bantorget. 

Menyn bestod av mellanrätter som man med fördel kan dela på och ta in flera, men vi valde ändå att ta in flera varsina rätter. Här är menyn.


GT menyn var enorm, jag valde en GT med tallskott, smakade gott.
Krispig broccoli tog jag in till förrätt, väldigt god. Broccoli 65:-
Första mellanrätten var väldigt god : Regnbågsrom & Stenbitsrom 205:-
Sen ångrade jag att jag inte tog in denna lammrätt som några av mina kollegor tog in, som var väldigt god enligt dem.



 


7 kommentarer:

znogge sa...

Så trevligt att ni firade kollegan och maten lät mycket god. Lamm hade jag absolut inte valt kan jag säga.
Det är jobbigt med så hög ljudvolym tycker även jag som hör bra. Sitter man då mitt i restaurangen så hör man ibland knappt vad man själv tänker. Förstår att du inte följde med vidare med tanke på morgondagen.

Kram och sov gott!

BP sa...

Det är nästan midnatt när jag läser ditt inlägg. Och gissa vad jag gör - jag dreglar, igen... Herreguuuu vilka läckerheter den restaurangen, som jag aldrig hört talas om, bjuder på.
Synd med ljudnivån dock. Men det är ofta "smårestauranger" som är jobbiga. Det finns ju faktiskt ljuddämpande utsmyckningar, men små ställen verkar inte ha råd att investera i sådana.

Så du gick hem istället för att festa vidare!!! Tjejen, jag tror du blir gammal - hahaha. Tro mig, jag känner igen mig där. Hoppas du inte försover dig. Ställ väckarklockan bara!!!

Anna i Portugal sa...

Ser gott och exklusivt ut, men jobbigt med ljudnivån så klart, det hade nog även jag tyckt som inte har samma hörselstatus som du.

anna-lena,larsson@edu.tranemo.org sa...

En pensionär som orkar fira vidare! Hu! Hade aldrig gjort det. Fast å andra sidan, vi har inte så många möjligheter att "gå vidare" här ute på vischan. Ser gott ut annars. OK priser! Kram

Annika sa...

Allt ser gott ut, mums.
Blir hungrig.
Alltså förstår att det var påfrestande med ljudnivån. Det kan även jag tycka är jobbigt som hör bra.
Kramar!

Jossu sa...

Vad tråkigt med den höga ljudnivån. Jag är ganska ljuskänslig, så jag kan till viss del förstå känslan och hur jobbigt det känns. Men du hade säkert trevligt ändå, och rätterna ser fantastiska ut.

Ditte sa...

Vad trevligt att ses och fira. Och ett lockande koncept med flera olika rätter i varierad storlek- Tack för restaurangtips . Hade inte hört talas pm "Sensus" tidigare.
Ja, detta med akustiken är jobbigt.Och än mer för dig.
Upplevde idag på lunchen på Teatergrillen att det var knepigt med akustiken och då satt vi åtta stycken vid ett runt bord, men svårt att föra samtal.
Kram