tisdag 16 januari 2024

Linas matkasse


 klockan 08 i morse gick jag från bussen över bron till mitt Frösunda, kylan bet lite i kinderna -13 grader, skönt att ha nära hem. Sovit hela dagen, och vaknade när det var mörkt igen. 

Igår lagade vi denna fiskrätt från Linas Matkasse, helt okey, men en ganska "mild " rätt med inte så mycket smak. Får en 3:a av fem från mej.
Dagens asiatiska rätt däremot, jösses så gott! Min man slapp koriander , och jag njöt av överflödet av koriander. En mycket smakrik rätt, 5 stjärnor av fem möjliga!!!

Dags för natt nr 2....


10 kommentarer:

LillaSyster sa...

Asiatiska rätter är ju så goda. Ha en bra natt på jobbet =)

znogge sa...

Asiatiska rätter brukar vara väldigt goda och har oftast bra smaker. Koriandern hade både Husse och jag hoppat över men allt är en smaksak.

Önskar en god arbetsnatt!

Kram

BP sa...

Den asiatiska rätten är då helt i min smak. Och så verkar du har tjuvtittat hos Jamie Oliver - tänker på hur du lagt upp chilin - hahaha:-)

Ser på motorvägen att det inte var alltför mycket trafik. Inga direkta köer ens in mot stan. Men så var det kanske dags för de flesta att jobba hemifrån. Det var ju 16 minusgrader;-)

Om du jobbar även i natt, så önskar jag dig en dräglig sådan:-)

Paula sa...

Jag brukar göra egna varianter av asiatiska färsrätter, gillar ju den kryddningen, gör både på fläsk.- och kycklingfärs. Kul att det smakade! Falun ståtade med -23 idag men imorgon väntar mildare väder med snö. Vilken vinter
Kram

Ditte sa...

Skönt med god sömn.
Torsken hade inte blivit en favorit här- Men däremot lagar jag asiatisk mat ett par gånger i veckan och en liknande har jag testat. Med korisnder för min del . Och det går ju fint att ha lite mer sås och servera ris till om en vill .
Kul och praktiskt att du testar matkassen när du jobbar så mycket nätter och att allt levereras hem-.
Önskar en lugn jobbnatt.
Kram

Hannas krypin sa...

Är sugen på att testa någon matkasse men det blir lite dyrt för hela familjen.

Anna i Portugal sa...

Jag har ju både broccoli och koriander att hämta i trädgården, så då ska jag prova den här rätten. Tack för recept och tips! Ha en fin dag

Äventyret framtiden sa...

Asiatiskt är så gott som alltid gott!
Idag blir det kalkon på asiatiskt sätt här hos oss.
Kram!

femfemman sa...

Försökte få hem en matkasse. Fick till svar att man inte levererar till vårt postnummer. Men till grannbyn, vet jag att det funkar. Det asiatiska lät gott! Kram

Annika sa...

Den där asiatiska rätten tänker jag laga. DAMN så gott!
Älskar asiatiskt.
Tack för det receptet.
Kramar!