onsdag 9 februari 2022

Dagarna rullar på...

Ja, dagarna rullar på, och läkningen går framåt. Känner implantatet som en knöl på huvudet, och snart kan jag nog äntligen sova på den sidan, har ju inte kunnat det pga smärtan tidigare, jag som gärna ligger på höger sida när jag sover, haha! Idag blev det en promenad runt Råstasjön och fick en fin bild på en svan och lite änder.
Funderade en stund på om detta också var en svan, en unge? Men hur lång tid tar det innan de får den vita fjäderdräkten. Google gav mej svaret, ett år, så visst är det en svanunge!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Vinter med kyla, snö och tö. Hur är vädret?
  2. Inte mycket snö kvar här, men en hel del is. Ute är det töväder med +6 grader, känns dock som +1 grad pga att det blåser lite, solen försökte titta fram en stund i alla fall.

 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Är man van vid att sova på ett visst sätt så känns det konstigt att inte kunna ligga så. I och med att läkningen går framåt så kan du säkert sova på höger sida snart igen. Man är ju lite av en vanemänniska.
Visst är det en svan.

Här är det gråväder precis som det brukar vara.

Kram och god kväll!

Annika sa...

Jag förstår att det är svårt det där med sömnen. Jag vill också sova på ett visst sätt och då förstår jag så väl att det är bökigt att ställa om sig.
MEN snart kan du nog!!
Så skönt att du känner skillnad nu md läkningen.

Vi har lika varmt, du och jag, Men jag har sol.
Så fint att du kan ta dina rundor i naturen!!

Kramar!

Geddfish ♥ sa...

Vilka fina naturbilder! Så skönt att kunna gå ut.
Snart kommer du att sova bättre. Jag sover också helst på höger sida men växlar till vänster.
Min inflammation i munnen är nästan borta men har andra problem med en tand.
Man ska veta att en lever!
Kram!

Paula Merio sa...

Jag lärde mig också nyligen att svanungar är grå länge. Men så blir de väl också rätt gamla om de får vara friska. Skönt att du snart får ligga i favoritställningen, jag ligger oftast på vänster sida, men har inget minne av om det alltid varit så. Och det är tryggast för Daniel att ligga in mot väggen så jag inte puttar ner honom i sömnen, tsss
Kram

BP sa...

Vad gäller vädret så är vi totalt överens. Vilka läckra bilder på svanungen. Att det tar så lång tid från att gå från en ful svanunge till en vacker vit svan visste jag inte heller. Tack Google:-)

Så du sover på högra sidan, jag måste alltid sova på vänster sida. Håller tummarna att du snart kan sova på din favo sida igen.

Ditte sa...

Fint att läsa att du blir bättre och bättre. Knepigt när det kommer till att sova och inte kunna göra det på den sida man är van vid.
Jag sover också helst numer på höger sida. Förr varvade jag med vänster men efter det att jag opererades i vänster axel så har det varit knepigt att sova på den sidan.
Skönt med en promenad och bilderna på svanen och gräsändrna är jättefin. Och även den på den grå svanen. Det tar ju ett bra tag innan en svan blir vit.
Kul att hänga med dig här runt Råstasjön-
Önskar dig fortsatt god bättring.
Kram

Ama de casa sa...

Skönt att det blir bättre och bättre dag för dag. Fina bilder på sjöfåglarna!

Vädret här har varit gråare dom senaste dagarna än vad som utlovats i prognoserna. Trist, men det brukar inte vara så länge :-)

Anni sa...

Nog är svårt att bara få sova på ena sidan, än värre när det inte är den man oftast sover på. Stackars dig! Hoppas att du inte har så ont längre, för tinnitus är verkligen mer än nog när det gäller plågor.
Tur att vi kan spela lite Wordfeud i alla fall <3

KajsaLisa sa...

Tråkigt att gå runt med något sånt, men visst är det fantastiskt vad man kan göra med teknik, krya på dig. Fruktsalladen såg god ut.
Tack för länken.