söndag 20 februari 2022

Skyltsöndag


 Nja, tippningen gick ju sådär igår, 3/7 rätt. Men jag nämnde alla de som gick vidare i min text i alla fall!

En strålande söndag med sol och blå himmel. Min man jobbar, så jag tog mej en längre promenad idag i Hagaparken, och där var jag inte ensam att gå.

BP:s roliga skyltsöndag idag, och som vanligt hos mej blir det skyltar från nätet. Mycket tokigheter finns där!
..och en del fina skyltar också!
Hur gör man här?
Meny för barn....

Orsakullan undrar idag : 
  1. I sommar hoppas jag…

....höra lite bättre! I morgon ska jag äntligen bli inkopplad med en processor till mitt implantat, men jag har förstått att det krävs mycket träning för hjärnan för att förstå ljudet som kommer på ett annat sätt. Har hört att alla låter som Kalle Anka i början! Så fyra besök är inbokade på Huddinge de närmaste två veckorna, mycket som ska justeras alltså...jag har just nu ingen aning om hur detta ska bli! Spännande fortsättning följer!

7 kommentarer:

BP sa...

Du skyltar i alla fall med gårdagens bästa bidrag - Anders Bagge var bäst. Han var faktiskt bäst av alla Mellon hittills. Han har det vad jag kallar en röst. Tyckte lite synd om Lancelot. Killen var ju lost och kunde inte sjunga heller. Inte lätt att ha kändisföräldrar och dessutom har liknande problem med droger som hans pappa. Yvonne (otippat) och jag var totalt förtjusta i gruppen som kom sist. Ja, Sverige är uppenbarligen inte mogen 2022 att ta emot en sådant befriande grupp.

Ooooops, nu kom jag visst av mig. Det är ju Skyltsöndag:-)

Rumskamraten - hahaha:-) Jag älskar dig... är toppen. Dessa två skyltar borde stå lite varstans enligt mig.

Återvändsgrändskylten däremot är solklar ju! Gör en U-sväng innan vägen tar slut, även om det är förbjudet.

"Kids menu" är en höjdare. Bra att menyn serveras från klockan 11 på morgonen till 11 på kvällen.

Så himla spännande med din inkoppling. Du kommer greja det galant. Det kommer vara väldigt ovan att gå från att höra ingenting till att höra olika ljud i olika styrkor, men det kommer att gå skitbra!

Tusen tack för att du skyltar och länkar:-)

BP sa...

Me again med svar:

Hahaha! Tänkte precis det du skrev. F*n, jag tar ju över Amas roll i Mellon. Det är faktiskt tack vare dig, dina kunskaper och "äventyr" i samband med ESC som jag fick upp intresset. Å Yvonne har bidragit en del. För den tjejen "kan" ju musik, precis som du. Jag är ju tondöv, så jag håller mig till "helheten" av de enstaka uppträdanden.

Det roliga var att jag tyckte mycket om gruppen som kom sist. Å tro' det eller inte, det var Yvonne som nämnde dom först och tyckte att de var sååååå bra. Sedan konstaterade vi båda två att Sverige inte var mogen för att ta emot dessa tre killar. Synt, för vi skriver ju ändå 2022.

Dessutom hade Yvonne "varnat mig" för Linda Bengtzing, som jag aldrig hade hört talas om, trots att hon visst varit med på åtta Mellon. Tyckte att hennes byxdress i orange var bästa scenkläderna av alla. Så himla läckert! Fick som svar att "jag gillar henne inte, så jag la inte ens märke till klädseln". Ja, ja så det kan bli:-)

Så med facit i hand - jag håller nog inte Amas klass;-)

Paula Merio sa...

Underbar barnmeny! Jag som anser småbarn vara aliens, oavsett att jag har ett barn, tre barnbarn och lika många barnbarnsbarn, så är jag lika ställd vid allt de hittar på!
Hoppas KalleAnka-stadiet går över fort, för det kan ju bli lit e jobbigt i längden. Ja nu börjar jobbet, vet att du är taggad, för nu ska du baske mig höra en knappnål falla!
Lycka till, tänker på dig, kramen

Ditte sa...

Visst hade du med både Anders Bagge och Lisa M på din lista. Dessa tippade jag också. Men ibland kan man ju fundera över hur en del bidrag ens kommer hit.
Fint att du kom ut en sväng i det vackra vädret och perfekt med Hagaparken helt nära.
Bra skyltat! Skrattade gott åt "menyskylten " för barn och den med återvändsgata, likaså åt "roommate wanted".

Önskar dig nu all lycka till i morgon. Du har mycket framför dig och det verkar ta tid att "landa" i allt det nya.
Många tankar och en varm kram

Ama de casa sa...

Bra att BP har tagit tag i Schlagern nu så du har nån att bolla med här på bloggen :-D Själv snabbspolade jag mig igenom det hela igår och minns som vanligt inte en enda låt.

Haha! Ja, hur ska man klara sig ur det där dilemmat utan att bryta mot trafikreglerna? Inte kan man stanna och fundera heller, för jag ser att det är stoppförbud längre fram.

Hoppas att inkopplingen går bra och att du inte ska få lyssna på Kalle Anka under en alltför lång tid! Förstår att du längtar till att höra bättre igen.
Kram

Znogge sa...

Helt fel hade du i alla fall inte ;-) Jag är nöjd med vilka som gick vidare men Miskovsky hade gärna fått gå direkt till finalen.

Då önskar jag dig lycka till i dag!

Kram

Carita Liljendahl sa...

Hagaparken är SÅ fin, har varit där en gång.
Och lite snö har ni också, lagom!