torsdag 17 februari 2022

Samuel

Får jag presentera en stolt farmor med sitt barnbarn Samuel. Vilken lycka att få träffa den lilla familjen som bjöd på middag ikväll.
Många bebisar har jag hållit i på mitt jobb, men detta är något speciellt! Absolut ingen tråktorsdag idag!Åkte hem med ett leende på läpparna, en sån mysig kväll!!!! Å visst har han fått ett fint namn!


Orsakullan undrar idag : 

  1. Det har jag provat och avråder…
  2. ...minns första utlandsresan som 18-åring till Las Palmas i februari månad, där vi stekte oss i solen alldeles för länge utan solskydd, och jösses som vi såg ut sen, illröda i skinnet och ont hade vi, avråder det verkligen!


 

11 kommentarer:

Ditte sa...

Så roligt att ni nu äntligen kunde få ses lite mer på "riktigt". Och vilken lycka att träffa och hålla lille Samuel. Han är så söt. Och ni är så fina tillsammans. Härliga bilder! Gläds så med er.
Varm kram

Paula Merio sa...

Så fina ni är på fotona! Kärleken lyser ur dina ögon! Vet du, på medeltiden, då när jag fick barn var det så att jag blev akutsnittad, inte längs med utan uppifrån ner. Jag fick därför inte lyfta dottern under nästan en vecka som vi låg inne på bb just för min skull. Man hade bebisarna i en barnsal och när hon skulle matas gick man o hämtade den rullande lilla sängen. Hon var alltid ombytt och lindad i en filt. När det var dags för slutbesiktning såg jag dottern första gången naken, läkare kollade henne, tog upp henne i sin enorma näve och hivade över henne till mig. En sprattlande liten som jag inte alls kunde hantera! Jag tror det tog mig en timme att få blöja och kläder på henne så vi kunde åka hem! Lite skillnad mot hur det går till idag. Samuel är ett fint namn. Varma kramar till farmor

BP sa...

Absolut ÄLSKAR namnet! Vilket bra och annorlunda namnval. Perfekt gångbart internationellt också. Åsså kan man alltid förkorta det till Sam. Love it!

Så mycket lilla Prinsen har vuxit på bara några veckor. Han är ett riktigt vackert barn, vilket är helt logiskt med tanke på hur snygg hans farmor är - jag farfar också:-)

Extra eloge till att inte är klädd i ljusblå kläder, tack:-)

Det där med att bränna sig när man var 18-24, det kommer jag mycket väl ihåg. Det var inte värt besväret, då större delen av chartersemestern absolut inte kunde tillbringas i solen...

PS. Kolla Samuels pekfinger i första bilden. Han pekar helt klart på dig. Kan även ana ett litet leende på hans läppar. En härlig bild på er två. DS.

Anki sa...

Så fint namn! Underbara bilder på er båda tillsammans - och ja, man ser verkligen både lycka och kärlek i dina ögon!
Ha nu en fin fredag!
Kram

Znogge sa...

Så fina ni är och visst är det en speciell känsla att hålla sitt eget barnbarn <3 Ett fint namn har han också fått er lille prins. Vi har några Samuel på vår skola men det är inte speciellt vanligt än så länge.

Jag har också bränt mig några gånger av ungdomligt oförstånd. Det är verkligen gräsligt. Sedan lång tid tillbaka solar jag med omdöme.

Kram och god fredag!

Ama de casa sa...

Vilket fint namn på den söta lilla grabben, och nog syns det att du är en väldigt stolt farmor :-)

Ja, misstaget att steka sig i solen så man ser ut som en kräfta, det är du inte ensam om att ha gjort. Som tur är så blir man ju klokare med åren. Åtminstone när det kommer till vissa saker :-D

Ha en fin fredag!

Annika sa...

Men gud vad gulliga bilder.
SÅÅÅ söt han är. Gillar namnet också!!
Det måste vara ngt alldeles speciellt och obeskrivligt underbart att hålla i sitt barnbarn.

ÅÅÅÅ jag minns när jag var i San Diego som 24 åring, Låg på stranden hela dagen, och brände mig då så pass att jag knappt kunde gå rakt. Jag fick stora blåsor på benen och armarna. ren tur att jag inte fick solsting också.
USCH.
Lärde mig en läxa där.

Kramar och trevlig helg!!!

Ami sa...

Vilka underbara bilder på dig och lille prinsen. Och ett jättefint namn. Att få barnbarn går inte att beskriva. Men man blir nästan som förälskad. Åtminstone kände jag så när jag fick reda på att jag skulle bli farmor ❤ Kram och njut av den lille.

Geddfish ♥ sa...

Vackert namn på en söt prins! Vilka vackra foton på er två.
Samuel är mycket vackert namn. Det är bibliskt och alla mina fyra barn har bibliska namn. Peter, Jessica (Jescha), Thomas och Sarah. Namn är viktiga.
Varm kram!

Kina sa...

En sådan underbar liten Samuel! Som farmor blir man ju helt betagen, och jag förstår att trots att du hjälp så många små människobarn till världen, så är det något alldeles speciellt att få barnbarn. Det är så mycket kärlek! Kram! Ni är så fina på bilden!

LillaSyster sa...

Vilken liten söt prins =)