måndag 7 februari 2022

Glad måndag

Underbart att få se lite blomsterfägring när man vaknar upp!
Solen sken idag, så jag gav mej ut på en promenad, tur jag hade mina kängor med broddar på, för det var riktigt halt på sina ställen.
På vägen hem hämtade jag ut ett paket från postnord på ett nytt ställe, så fiffigt! Via deras app,bluetooth och bank-id så öppnades en lucka med mitt paket i !
Äntligen är min man ledig efter att ha jobbat hela helgen, jag bokade in en middag på Restaurang Drama ,där jag åt en god oxfilépasta med karl-johansvamp....
Sen var det dags för bio!    Vi såg "House of Gucci" baserad på verkliga händelser i Gucci-familjen. Den var verkligen sevärd, inte minst för Lady Gaga som gör rollen som Patrizia Gucci, Jared Leto och Al Pacino! Jag gillade filmen mycket, den får 4 av 5 stjärnor av mej! Verkligen en "glad måndag", Caritas tema på måndagar.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Ett språk jag behärskar.
  2. Förutom svenskan så är det väl engelskan.



 

4 kommentarer:

BP sa...

Det var då verkligen en riktigt glad måndag:-) "You're on the mend" som man säger på engelska. Å det är jag verkligen glad för:-)
Vi har Instabox och Budbee paketboxar i Täby Centrum, men inte PostNord. Inte än i alla fall, då det har ett irl-utlämningsställe på Willy:s.
Härligt med en ledig kväll med din man "på "vift". Det var verkligen dags om man säger så;-) Älskar din pasta - MUMS!

Al Pacino - han är väl en legend:-)

Sov gott nu!

znogge sa...

Vilken glad och härlig måndag det blev. Maten lät så god och sedan biobesök på det. Kan knappt minnas när jag var på bio senast...

Kram och ha en fin tisdag!

Ama de casa sa...

Härligt med färgerna - både på blommorna och himlen :-)

Sån där lucköppning har vi både på MediaMarkt och när vi har beställt från amazon. Hur smart som helst! Och dessutom kan man välja själv när man vill hämta grejerna och på så vis slippa husarrest när det blir hemleverans till dörren. Spanjorer är inte så jätteduktiga på att ange tid för leverans eller att hålla en angiven cirka-tid.

Ha en finfin dag!
Kram

Annika sa...

Glad måndag verkligen!!
Så fint med blommorna.
OCH er middag, mums!!!

Halkan däremot ser förfärligt otäck ut. MIN skräck, även med broddar. USCH!!

SÅ kul med bio också. Kan tro att den där filmen är bra. Ska se den!!


Kramar!!