onsdag 16 februari 2022

Onsdagstankar



Jag måste ju bara få visa fotot av min enorma mage när jag väntade vår första son i september 1990! Jag gick upp 20 kg under graviditeten! Men han vägde alldeles normalt när han kom , 3,6 kg, jag hade enormt mycket vatten i kroppen, gick ner 10 kg under förlossningen!
 
Härliga minnen. Den lilla babyn i mitt knä är nu nybliven pappa, och i morgon hoppas jag få träffa den lilla familjen, vi har ju inte setts sen jag skjutsade hem dem från BB.


Orsakullan undrar idag : 

  1. Det har jag provat och rekommenderar…
  2. ...att börja träna på Friskis&Svettis!

11 kommentarer:

BP sa...

Med den magen kan du vara glad för att det inte blev tvillingar;-) Å tänk att den lilla söta bebisen nu själv har blivit pappa. Kul att du får träffa den lilla familjen imorgon. Då kanske du får veta vad den lilla Prinsen ska få heta;-)

Geddfish ♥ sa...

Såna fina minnen, ovärderliga!
Det var en rejäl mage som du hade!

Jag har varit rätt liten vid alla mina graviditeter och mina barn har växt och frodats. Min äldsta dotter hade dock rejäla magar, hon bildade vatten och var nära havandeskapsförgiftning. Så olika.

Vad mysigt att träffa lilla familjen snart!
God kväll och kram!

znogge sa...

Vilka fina och ovärderliga minnen! Vilken mage dessutom, nästan som tvillingar.
Så mysigt att få träffa dem igen <3

Kram

Ditte sa...

Ett väldigt fint minne! Men så mycket vatten du samlat i kroppen. Ja, det är ju inget man direkt kan påverka. Bara tanken på att bli av med 10 liter vatten i samband med förlossningen känns ju väldigt mycket.
Vad roligt om du i morgon kan få träffa ert barnbarn. Förstår att du längtar. Och nu är den lilla babyn i ditt knä här själ pappa. Mäktigt.
Varm kram och många tankar

Paula Merio sa...

Det var en ballongmage du hade! Jag gjorde tvärtom, gick ner i vikt så jag vägde mindre när jag åkte på förlossning än innan jag väntade barn...Man var mycket oroliga över att bebisen inte skulle växa som den skulle, men dottern vägde 3.5 kg! Älskar soffan du sitter i med grabben, tror inte du skulle välja den idag!
Håller tummarna att du får träffa sonen med familj! Ta många foton!
Kram

Anki sa...

Fina bilder och fina minnen!
Härligt att ha ett sånt trevligt möte att se fram emot!
Ha nu en fin torsdag!
Kram

Ama de casa sa...

Verkligen härliga minnen och fina bilder! Men snacka om snabb-bantning du lyckades med där ;-)

Hoppas du får träffa barnbarnet idag då!
Kram

Ami sa...

Vilka underbara minnen. Och vilken mage. Vår Max är ju också född i september 90 och jag hade precis likadana påslakan fast gula �� Kram och hoppas du får träffa den lilla familjen

Guldkryckan sa...

Kul att se tillbaka på förstår jag, tänk vad tiden går egentligen, ibland känns händelser som "igår" men istället är det jättelänge sedan, mitt huvud hänger inte med alltid. ;)

Ha ett fint möte med dem idag.

Ha det bäst.

Annika sa...

JAAA, du var stor!!
Jag hade havandeskapsförgiftning när jag väntade K, på slutet.
Herregud, minns hur vidrigt det var och hur jag gick upp 7 kilo i vikt på en vecka. Kan än idag minnas hur det kändes i kroppen, det liksom plaskade i fötterna när jag gick.
Så hemskt det var allting.
Sen kom hon, och vägde 3,7 kilo.
Jag minns också att vikten sen bara rasade av så fort hon var född.
Undeligt det där.

OOO hoppas du hade det urmysigt med din sonson och familjen idag.

Kramar!!

KajsaLisa sa...

Oj vilken mage söt baby. Grattis till barnbarnet.