lördag 2 april 2022

Lördagspyssel

Jaha, så har isen åter lagt sig på Brunnsviken, svanarna passade på att fixa till fjädrarna på isen idag.
Tog en längre promenad i Hagaparken, ingen nederbörd och +4 grader i luften, man får vara glad för det lilla! Lagade bananpannkaka när jag kom hem och åt med supergoda färska jordgubbar från Spanien. Nu har jag kollat ikapp "Robinson och gränslandet" på TV4play. Dags nu att förbereda middagen och vänta hem maken som ju jobbar hela helgen. Jo, lite har jag lyssnat med mitt ci-öra på talboken också, måste ju försöka träna lite varje dag.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Allting har en början och ett slut. Berätta om ett avslut. 


 Minns det som igår när vi stängde ner förlossningen på Gamla KS, och hade en avslutningsfest i lokalerna. Måste ha varit i oktober 2018 om jag inte minns fel? Hann jobba 18 år alltså på den gamla förlossningen! Hjälp vad tiden går! 


Jo, det var i oktober 2018 vi flyttade till NKS....

6 kommentarer:

BP sa...

IS på Brunnsviken - nej usch! Det var förresten varmare hos dig än hos oss - inte en grad över två plusgrader här inte. Men det gick att sitta på balkongen med vinterkappan på.
Japp, det var ju en stor grej när förlossningen flyttade från Gamla till Nya KS. Då hade ni kanske hoppats på förbättringar som inte helt otippat uteblev...
Ha en fortsatt fin helg och njut av en god middag med din man:-)

femfemman sa...

Såg ett tunt istället på sjöarna i morse. Tio grader kallt, det betyder isbildning.
Nya lokaler betyder oftast bättre arbetsmiljö. Gissar att det blev så för er också.
Ha det fint! Kram

Ditte sa...

Trist att isen lägger sig men hoppas den snart är ett minne blott.
Och en promenad i Hagaparken är ju uppfriskande och skönt.
Trist att förlossningen på Gamla KS lades ner och brist på platser är det ju. NKS räcker ju inte alls till och inte blev det ju så bra heller med allt runt förlossningen där heller. Mycket som verkade vara en skrivbordsprodukt.
Tankar och en varm kram

Ama de casa sa...

En vacker dag var det i alla fall trots det kyliga vädret, och fina bilder!

Robinson tittar även jag på, men i ärlighetens namn börjar jag tröttna... Nu är det ju Let's Dance också. Inget av programmen vill Anders kolla på så det är tur att det finns webb-TV så jag kan passa på när han vill kolla på nåt "Anders-program" (oftast vetenskapligt eller nåt om rymden ;-) ).

Ha en skön söndag!
Kram

znogge sa...

Ja, det kan man kalla ett avslut när en arbetsplats eller avdelning läggs ned. Vemodigt på ett sätt men skönt på ett annat.

Önskar en fin söndag!

Kram

Paula Merio sa...

Tänk att jag fortfarande diggar Robinson! Jag ser alla avsnitt varje kväll innan jag går o lägger mig o idag var ju veckofinal med twist! Fast jag hade nog räknat ut att de utröstade skulle få komma till Gränslandet. Och tänk att corona-eländet dök upp även där i paradiset...
Kram