onsdag 13 april 2022

Lunchdate


 Idag var det dags för en lunchdate med två andra sjukskrivna kollegor. Jag blev t.o.m hämtad med bil, och även hemskjutsad, så lyxigt! Vi sågs på Café Kärven på Råsundavägen här i Solna, en av de äldsta cafeérna i Solna.  Billigare lunch får man nog leta efter, alla rätter kostade 95kr, och såklart ingick bröd, dryck och kaffe på maten, otroligt! Vi satt i flera timmar och pratade, så trevligt! Men troligtvis tröttsamt för mej och mina nya öron, för när jag kom hem så var jag så trött och sov i någon timme, börjar förstå att jag behöver denna rehabiliteringstid innan jag går tillbaka till jobbet! ( jag kan vara lite trött efter ett dygn på Grand Hotel också! ;-D ) 

Orsakullan undrar idag : 

  1. Jag är inte … Men…
  2. ...hm, jag är inte en stjärna i köket, men älskar god mat!

8 kommentarer:

Ditte sa...

Vad trevligt med en lunch tillsammans med kollegor. Och vilket trevligt ställe och väldigt bra pris.
Kan tänka mig att det tog på krafterna och dina "nya öron". Men säkert var det också så att du var aningens matt i lacken efter dygnet på Grand Hotell. Full förståeligt.
Varm kram

BP sa...

Att det caféet fortfarande existerar - underbart. Min man jobbade i Solna på 1980- och början på 1990-talet. Så det stället var ett av våra favo ställen för en lunchdate. Å den salladen med kräftstjärtar - MUMS säger jag bara. Himla kul förresten att ni sjukskrivna barnmorskor håller kontakt. Väldigt viktigt att byta erfarenheter utanför jobbet i ert fall.
Klart att du blir trött efter alla nya intryck som du inte kunde "känna" under tiden du inte hörde nåt. Det måste ju vara som att gå från totalt stiltje till orkan - fast på "hörselspråk" då. Det visar dock vilken fantastisk framtid du kan se fram emot.

PS. Å att vara trött efter en lyxnatt på Grand Hotel - jamen, fattas bara annat;-) DS.

Äventyret framtiden sa...

Den lunchtallriken ser verkligen god och nyttig ut. Till ett pangpris dessutom. Kul att ni träffas på det sättet och njuter av tillvaron och varandra, nu när ni alla är sjukskrivna. Ett bra sätt att pigga upp varandra. Fastän du kanske är trött av andra orsaker också nu efter Grand Hotel ;)

BP beskriver det bra, från stiltje till orkan...tummen upp.

Ha det bäst!
Kram

femfemman sa...

Så gott det ser ut.
Trodde att allt var dyrt i Stockholmstrakten, betydligt högre priser än i resten av landet, men se där hade jag fel.
Trevligt att träffa kollegor. Man brukar ha mycket stt prata om.
Gott att ta en tupplur, då man är trött. Ha en fin dag! Kram

Ama de casa sa...

Vilken härlig lunchträff! Och det är väl nästintill obligatoriskt att vara trött efter ett dygn på Grand Hotel :-D
Kram och Glad Påsk!

Guldkryckan sa...

Lunch på detta vis är ju trevligt, gott gott dessutom.
95 spänn är ju överkomligt, som hittat ju. :)

Ha nu en underbar skärtorsdag.

Annika sa...

Mysigt med god lunch i trevliga personers lag.
Kan förstå att alla nya intryck nu gör dig trött.
Det blir ju mkt nytt för din hjärna att vänja sig vid.
Bra med en tuppis, sånt gillas :-)
Nu skickar jag dig riktigt goda Glad Påsk-kramar!

Paula Merio sa...

Kära nån vilken underbar sallad, ska lägga platsen på minnet om och när jag hamnar hos barnbarnet i solna! Visst känner man igen liten Susjos utklädd till påskkäring. Jag minns att jag gick omkring på gatorna i min sommarstad Lovisa med min släkting som till vardags var bankkassörska. Det blev ett himla hallå för hon var ju utklädd hon med och det ansågs inte passande...haha
Kram