lördag 23 april 2022

Spontanträff en lördag

Vi fick en trevlig kväll igår med våra vänner på Olearys, det var så länge sedan vi träffades. När vi satt och åt frukost idag kom ett sms från dem där de undrade om vi ville följa med på en promenad in till stan. Såklart vi ville! Sagt och gjort, vi gick in till Kungsträdgården efter ett litet pitstop på vägen, och visst fick vi tillsammans med alla andra som var där se och fotografera körsbärsblomningen!
Sen började vi bli hungriga, och vad passade bättre än att gå till Operabaren, där vi vet att det inte spelas någon musik, och det var det flera som tyckte, bredvid oss och njöt av en sen lunch satt Leif GW Persson. Jag åt en god räksallad, min man njöt av goda köttbullar, våra vänner njöt av en råbiff och av vegetariska biffar. 
Taket var fantastiskt vackert.
Servitrisen tog en bild av oss (Leif GW hade gått då, han satt vid fönstret med sin dam).

Vi promenerade vidare till Belgobaren där jag fick min Leffe Blonde innan vi tog pendeltåget hem. Vilken härlig spontan lördagsdate vi fick !!!! Tack T och Y för en toppendag!

Orsakullan undrar idag : 

  1. När jag var på fel plats…
  2. ...Solgläntans kattpensionat i augusti förra året....åkte dit på fel dag med vår katt Molly, inte en människa såg jag till, det dröjde en stund innan jag kom på att det var först dagen efter som jag skulle lämna henne där då vi skulle åka på kryssning till Höga kusten!  

6 kommentarer:

znogge sa...

Alltså denna blomning och vilka vackra bilder! Säsongen är ju kort men ack så njutbar. En trevlig kväll på det och bättre kan det väl inte bli.

kram och god kväll!

BP sa...

Helt UNDERBART! Spontanitet är väldigt underskattad. Spontanitet är bäst säger jag bara! Å vilken succé:-)
Kul att du kunde följa upp "utvecklingen" i Kungsträdgården med ännu mera blommande körsbärsträd än vad de gjorde i fredags morse, då Yvonne fotade dom.
Operabaren var det länge sedan jag besökte. Kul med lite kändisspotting där. Å inte visste jag att Leif GW hade en dam;-)

PS. Älskar era selfies under körsbärsträden:-) DS.

Ditte sa...

Så roligt med dessa spontana träffar. Och vilken heldag ni fick tillsammans. Ska i morgon ta en titt i Kungsan och se körsbärsträden i blom. Inte förrän jag gjort det är det vår i Stockholm för min del.
Operabaren är alltid ett säkert kort. Härlig miljö, god mat, lugnt, bra service och inte minst taket.
Bra "tajming" också med Belgobarnen.
Varm kram

Äventyret framtiden sa...

Spontanträffar är så klart de bästa. Så gott som alltid blir de över förväntan, för att man inte har haft någon förväntning kanske, jättebra.
Ljuvliga bilder, tack för dem och trevlig helg!
Kram

Ama de casa sa...

Härligt med spontanträffar! Så vackert det blommar i Kungsan nu också och förgrundsfigurerna gör ju det hela ännu snyggare :-)
Kram

Paula Merio sa...

Det spontana blir oftast roligaste, man har inga förväntningar utan kan njuta fullt ut, vilket ni gjorde!
Kram