tisdag 13 juni 2023

Det blir en dag på stranden....

Ändrade tiden i tvättstugan till i morgon istället för att få njuta lite av solen idag, gjorde alltså vad BP föreslog! Tog cykeln ,med solstol på, och cyklade ner till Brunnsviken . En ljuvligt varm dag!
Men så länge kunde jag inte sitta i solen, det var varmt idag. Så jag cyklade hem och fortsatte att läsa min bok i skuggan på balkongen , så skönt! 
Min man åkte iväg ikväll för att fira systerdotterdottern vars sommarlov börjar idag, jag känner att det skulle bli för ansträngande för min minimala hörsel just nu, så jag stannade hemma.  Hoppade över Linas matkasse ikväll och njöt istället av lite gott från picadeli.

Orsakullan undrar: 

  1. 13. Det blir en dag på stranden. Berätta om en dag på en strand.
  2. Varför inte den korta promenaden från stugan ner till sjön en varm dag, ensam på den lilla stranden så av med bikinin och glider ner i det ljumna vattnet, simmar ut till flotten , sjön ligger spegelblank...så magiskt skönt att få bada naken! Dock är det numera väldigt sällan som man är ensam nere vid sjön , så det var ett tag sen detta hände.

 

7 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Nu har ni sommar i Sverige! Så härligt och i all synnerhet för dig nu när du är "hemma" och rehabiliterar dig och går i väntans tider på att bli inkopplad.
Att bada naken är skönt, jag håller med dig om det.

Kram

znogge sa...

Vilken bra dag det blev och ett bra val att njuta på stranden.
Förstår att du valde att stanna hemma. Vilsammast så kan jag tänka.
'
Kram och god kväll!

BP sa...

Då gjorde vi ungefär samma sak idag då, fast jag stannade på balkongen med mitt nya parasoll som "solskydd". Bra att du följde mitt goda råd;-) Vet inte hur det var hos dig, men här fläktade det riktigt skönt, så jag blev inte ens svettigt.
Picadeli - fusk ju;-) Skojar bara. Köper faktiskt ibland deras salladsblandning jag med. Men det är Willy:s och Temp som har den, och båda affärer besöker jag sällan...
Resten av veckan ska ju bli medelhavstemperaturer också, så...

PS. Stort tack för länken och jag drack också en Corona idag. Hade tyvärr ingen lime skiva, men ölen gick ner ändå;-) DS.

Anna i Portugal sa...

Vad härligt att kunna välja sol eller skugga en varm dag. Och att njuta av boken och en god sallad. Härligt! Nakenbad är underbart, hoppas jag kan njuta av det många gånger i sommar när poolen är klar!

Paula sa...

Badat naken har jag inte gjort sedan jag vinterbadade! Just nu när klockan är midnatt så känner jag att imorgon bör det ske, premiärdoppet. Frågan är bara var! 1/ en promenad på ca 1km till någon undanskymd vik i Runn eller 2/Sundbornsån där badbryggan väntar efter en busstur på en kvart. Problemet med alternativ 2 är att bussen hem går fyra timmar senare! såå länge vill jag inte stanna där! Är Linas matkasse bättre än HelloFresh?
Kram

LillaSyster sa...

Förståndigt att stanna hemma tills du läkt. Dumt att utsätta sig onödigt mycket "buller" Idag får du fortsätta njuta av sommaren!

Ditte sa...

En skön dag och det blev ju både sol och skön slugga . Förstår att du hoppade över minglet och valde att stanna hemma.
Ja, en skön dag på stranden är inte dumt och just att ha havet eller sjön nära är ett ”måste”. Älskar ljudet av vågor.
Kram från just en sådan strand här på den grekiska ön Thasos