måndag 19 juni 2023

Glad Måndag

Så var det dags för finjustering av mitt ci-implantat, dags att åka till Huddinge sjh igen och träffa min ingenjör...
Nu hittar jag utan problem...
Framme! Under en timme så finjusterade min ingenjör ljudet tillsammans med mej, fick koncentrera mej en hel del. Nu är ljudet lite högre, men det känns bra. Redan på onsdag ska jag tillbaka för mera finjustering!

Åkte direkt till S:t Eriksplan och till barnbarnet Samuel, där jag och min man fick vara barnvakt så vår son fick komma iväg på en AW med sina arbetskamrater. Så småningom kom Samuels mamma hem, och vi gick vidare till Restaurang Portal där min man hade bokat bord. Så härligt att kunna sitta ute, det passade också min hörsel väldigt bra.
Vit sparris och sotad fjällröding....mums!
Efter en sväng in på Tennstopet så promenerade vi till Odenplan och tog tåget hem. En intensiv och helt fantastisk dag, verkligen en glad måndag, Caritas tema.

Orsakullan undrar : 
  1. 19. Hej Monica, vem är Monica?
  2. En låt som blev en stor sommarhit i Sverige runt 2006...och handlade om tjejen där på högstadiet som man inte vågade gå fram till, hon hette inte Monica i verkligheten...


 

8 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Blir så glad när jag läser om att din hörsel justeras till det bättre. Och en sån fantastisk tallrik med rödingen, åh det vattnas i munnen. Var är frukosten när en är som hungrigast?!

Ditte sa...

Vad trevligt med denna glada måndag. Och fint att det verkar fungera bra med att få CI implantatet justerat så att det passar.
Att sedan vara barnvakt till Samuel och avsluta med middag på trevliga Portal var ju ytterligare plus. Just restaurang Portal har fått flera omnämnanden för att de även inomhus har en samtalsvänlig miljö. Men visst sitter en helst ute nu.
Tänk så härligt med sommar i Stockholm och alla restauranger och serveringar som finns att ta del av. Härligt att de också finns på nära håll.
Kram

Äventyret framtiden sa...

Det kallar jag en Glad måndag i ordets rätta bemärkelse.
Så himla bra det är nu för tiden när man kan bli justerad till det bättre.
Vi lever i ett bra århundande. Är så glad för din skull, vet ju hur jobbigt det är för maken när han inte hör ordentligt, många gånger p.g.a för mycket ljud. Paradoxalt nog men det där känner du till.
Rödingen och sparrisen, wow, så gott.
Och så fick ni en stund med er favoritSamuel!
Glad tisdag önskas också!

Znogge sa...

Wow, din dag stämde verkligen in på en riktigt glad månad. Flera trevligheter på en och samma dag och hörseln den tar sig. Perfekt helt enkelt!

Kram och god tisdag!

Geddfish ♥ sa...

Det var verkligen en glad måndag, gläds med dig! Fantastiskt!
Kram!

LillaSyster sa...

Ååå den där maten...mmmmmm!
Jag måste titta i fiskdisken nästa gång jag handlar- nog för att jag gillar sill till midsommarhelg, men jag är villig att byta ut traditionsmaten till något liknande du åt. Skönt att det går framåt med din hörsel.

BP sa...

Så skönt att läsa att finjusteringen av ditt implantat går enligt planerna. Och snabba ryck är det ju också. Eloge till Sjukvården alltså, åtminstone den delen som har med öron att göra.
Kul att ni fick vara barnvakt åt Samuel, ännu roligare att ni "firade" det på restaurang Portal och på Tennstopet. Bara att göra om imorgon:-)

Paula sa...

Toppen att justeringen blev bra, o ännu bättre ska det bli! väl värt att fira!
Kram