torsdag 22 juni 2023

Ingen tråktorsdag

Det enda som varit tråkigt idag var att gå upp väldigt tidigt idag, vilket betyder att jag sov dåligt i natt, rädd att försova mej alltså! Vaknade redan halv fyra, men kunde så småningom somna om , och var väldigt trött när klockan ringde vid halv sju.

Men det sista besöket hos min ingenjör var så positivt när han visade min ci-kurva för hur bra jag hade svarat på tonerna hos audionomen igår.  Sen höjde han lite på diskant-elektroderna. Nästa besök är i augusti, och såklart kan jag höra av mig tidigare om jag vill göra några ändringar. Ett besök hos kuratorn idag också, där jag fick veta att jag ska höra av mig till Löf- "regionernas ömsesidiga försäkringsbolag", vars uppdrag är att "utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar".

På eftermiddagen tog jag en promenad i värmen, blev lika svettig som om jag hade joggat!
Men så vackert det är ute just nu!
Rosor på vår gata...
Ikväll var det dags för den sista middagen av Linas Matkasse, en fantastisk god vegetarisk rätt som vi båda tyckte väldigt mycket om!
I natt skulle jag egentligen ha jobbat om jag inte var sjukskriven, min man jobbar halvdag i morgon. Sen kan vi fira midsommar, i år blir det i Enebyberg med nära och kära.

Orsakullan undrar: 
  1. 22. Sommarparty på stranden. Berätta om ett party på stranden.
  2. Ett party jag sent ska glömma är beachpartyt i Kalifornien hos min kompis Lena 1988, hon ringde några kompisar samma dag, som hängde på direkt.  Vi packade en kylväska full med is, som vi sen stoppade ner öl i, minns att vi nog hade påsar som vi gömde ölen i medans vi drack dem. På stranden grillade vi s´mores, dvs marshmallows och choklad som läggs mellan två kakor, medans vi såg solen går ner i stilla havet, det blev en magisk kväll med dessa lättsamma trevliga amerikaner. Dock fick man inte vara kvar på stranden så länge på kvällen, minns vakter eller poliser som såg till att vi sedan lämnade stranden, men denna kväll blev ett minne för livet!


 

4 kommentarer:

LillaSyster sa...

Trevlig midsommar!
Vilket härligt sommarminne =)
Fint hemma på din gata i stan ♡

femfemman sa...

Ett sådant härligt minne. Har väl mest positiva minnen från midsommar, utom ett, då jag fått lite för mycket av det alkoholhaltiga. Tur att man lärde sig något av det!
Vackert ute! Vackra bilder! Kram

Znogge sa...

Så skönt att hörseln är så bra nu!

Önskar er en glad midsommar!

Kram

Anna i Portugal sa...

Härliga nyheter om hörseln! Och den där pytten låter jättegod, har sparat ner din bild så jag kan inspireras. Har lite sötpotatis kvar från förra årets skörd, så det blir nog det jag använder. Senapskräm är aldrig fel. Mums!