onsdag 14 juni 2023

Onsdagsmix


 Denna dag år 2015 var jag till Gotland för första gången, en jättefin helg fick vi,  jag minns att vi flög till Visby och hyrde bil där, gjorde utflykter bl.a till Fårö!

Denna dag i år tillbringade jag en del i tvättstugan, vet inte om det var så fiffigt att ha tvättstugan idag heller, för varmt var det både i tvättstugan och utomhus, men nu är det gjort!

Orsakullan undrar idag : 

  1. 14. Jag går och fiskar. Berätta en historia om en fisk.
  2. Haha, jag har faktiskt en rolig historia om en fisk. Simmade i sjön vid vår stuga, där ligger det en flotte en bit ut med en stege, så jag och kompisen Y steg upp på flotten. När vi satt där så kom det en fisk upphoppande på flotten! Jösses så rädd jag blev, hoppade snabbt i sjön och skrek högt, tror även kompisen Y hoppade i. Det var en liten fisk, kanske en mört eller en liten abborre, som sprattlande gjorde oss sällskap en väldigt kort stund! 
  3. I morgon så ska jag äntligen bli inkopplad igen på mitt ci-implantat, nu håller vi tummarna!!!

10 kommentarer:

znogge sa...

Fortfarande har jag inte varit på Gotland men det står kvar på min lista och högt upp. Tvättstugan var kanske inte lika rolig men vissa saker måste liksom göras.
Ha ha, det var ett roligt minne med en fisk inblandad! Säkrast att fly ner i vattnet ;-)
Självklart håller jag en tumme inför morgondagen och önskar dig lycka till!

Kram och god kväll!

Guldkryckan sa...

Härligt med en återinkoppling, hoppas allt fungerar nu.
Fisken ja....haha....kul faktiskt.
Jag håller mig till fiskpinnar ett tag till. ;)

Ha de bäst.

Äventyret framtiden sa...

Roligt fiskeminne!
Lycka till med morgondagen och jag håller både tummar och tår!

Kram!

Annika sa...

ÄLSKAR Gotland, och Fårö i synnerhet. En av de bästa platserna som finns på denna jord. Magi råder där! VILL TILLBAKA!!
ALL tummar hålles för morgondagen!
Stor kram!!

BP sa...

Idag har vi mixat båda två;-)
Nej, det var ingen idealisk dag för tvättstugan, där det ju är ännu varmare på grund av alla värmealstrande apparater. Men som du säger - nu är det gjort.
Är sååååå glad att du blir inkopplad imorgon igen, jag inte du då men väl implantatet. Håller alla tummar och tår att det går bra:-)

Paula sa...

Men hur kan man bli skrämd av en liten firre? Överraskningsmomentet förmodligen...Jag har bara besökt Gotland en gång för en herrans massa år sedan, då fick jag inte besöka fårö för jag var inte svensk medborgare då. Vet inte om de ändrat reglelverket, tror nästan det. skulle gärna vilja se fina Fårö nån gång.Ja, nu fick jag en idé! Hälsa på syskonen i Nynäshamn och kidnappa syrran som gick i pension i år o åka tillsammans till Fårö...det lät väl bra

Anonym sa...

Det brukar ofta vara abborrar nära bryggan på "killarnas" badplats. Så även i tisdags. Var ett tiotal orädda firrar. Någon gick ända in på "barnbadplatsen". Lite mysko att det lilla stimmet håller till precis på badplatsen. Har gjort så i flera år.
Håller tummarna för att det ska bli riktigt bra med din hörsel! //Anna-Lena

LillaSyster sa...

Håller tummarna!♡
Ja, fiskar är ju farliga djur.....speciellt de små=)

Anna i Portugal sa...

Idag håller jag absolut tummarna för dig!

Ditte sa...

Gotland är ju alltid vört ett besök. Och det är ju enkelt att ta sig dit. Fint minne första gången du var där. För min del var jag har första gången 1962 och då på ett fri idrottsläger och vi var inkvarterade i skolsalar.
Men sen har det blivit många besök hit.
Nja, en varm dag i tvättstugan låter kämpigt. Men nu har du gjort det också.
Önskar dig det bästa med inkopplingen av implantatet. Hoppas det fungerat bra.
Kram