lördag 8 juli 2023

Jobbhelg


 Tur att min schlagerkompis bokat hotellrum i Malmö redan när Loreen vann i Liverpool, och det var vi inte ensamma med att göra, flera schlagerfantaster vet jag bokade rum snabbt i både Malmö och Göteborg! Nu ska vi "bara" få tag i biljetter också!

Sovit lite längre idag, så jag fixar natten på jobbet, efter en regnskur på eftermiddagen så gav jag mej ut på en så kallad joggingtur, tufft var det som ni kan se när jag kom i "mål" efter fem km, varmt i luften är det ju trots allt.

Orsakullan undrar idag: 

  1. 8. Macken, då behövde jag hjälp med bilen!
  2. Minns en jobbig incident på E4:an då jag var på väg hem från jobbet en morgon med vår gamla volvo, och hade en granne med mig hem, som jobbade natt på barnsjukhuset. Plötsligt fungerade inte växlarna, fast motorn gick, fick försöka ställa mej så långt ut på sidan som jag kunde på motorvägen och ringde hem och väckte min man och försökte förklara vad som hade hänt. Men han kunde förstås inte göra nånting hemifrån, utan det var bara att ringa en bärgare.  Samtidigt minns jag att vi hörde på Radio Stockholm att de varnade för just vår bil som stod still på E4:an. Skönt nog kom det väldigt snabbt en vägassistans-bil minns jag, det kändes tryggt!


6 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Allt skönt att kunna få assistens på det viset, krånglar det så krånglar det ju.

Biljetter fixar ju ni på något vis, det har ju gått bra förut så det gör det säkert denna gången med. :)

Ha det bäst nu.

BP sa...

Hotellnäringen i Malmö skrattar hela vägen till banken. Efter två pandemiår unnar jag hotellen denna boom. Å än en gång - vilken tur att ni lyckades lägga beslag på ett rum i Malmö. Ni brukar ju vara rätt duktiga vad gäller biljetter också. Så det lär nog gå vägen.

Ja, idag hade jag inte velat gå på en joggingrunda. 24 grader i skuggan. Och så märkligt igen - ni fick en skur. Vi fick inte en droppe.

Kusligt och aningen pinsamt där på motorvägen;-)

LillaSyster sa...

Ni är ju rutinerade så det förvånar mig inte att ni fixade med boendet omgående =)
Bra kämpat i värmen, inget regn här men en rejäl åskknall - så att jag stod upp i solstolen. Men det blev bara en smäll....även om mitt huvud säger något annat.
Skönt att du fick hjälp snabbt då bilen krånglade. Ha en bra kväll!

Ditte sa...

Tänkte nog att ni hade god framförhållning och bokat hotell i flera städer. Men det var ni ju inte ensamma om att göra. Och visst ska ni lyckas få biljetter. Håller tummarna.
Regn? INte en droppe hos oss. Kanske väldigt lokalt.
Bra jobbat med att jogga för varmt var det ju.
Vad gäller bilhjälp var det ju fint att bärgarna snabbt var på plats.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram

znogge sa...

Det var ett smart drag att boka direkt för framförhållning är A och O. Dessutom så lär priserna öka drastiskt ju närmare tävlingen det kommer, om det ens finns några rum kvar alls. Vi ska kanske hyra ut vårt gästrum ;-)

Önskar en god kväll!

Kram

Anna i Portugal sa...

Jag har nog inte en enda upplevelse från en mack utan att just tankat och fyllt på luft i däcken. Kan tänka mig ni fått in vanan nu, ni vet hur ni ska göra för att garantera er rum, hoppas ni får biljetter också!