söndag 30 juli 2023

Skyltsöndag och semester!


 Bästa skylten idag?! Det är faktiskt en gammal bild från någon tidigare semesterstart, men tyckte den passade väldigt bra idag också, för nu börjar min semester! Såklart vaknade jag till åska och spöregn, så mer och mer börjar jag fundera på en sista minuten-resa under denna semesterperiod!

Började dagen med en pedikyr nere på MoS, de blåa ESC-naglarna har verkligen gjort sitt!
I en massagestol så får jag njuta i över en timme med fotbad, massage och en rejäl "makeover" av mina fötter.
Sommarfräscha fötter!

Mötte upp min man på Restaurang Drama  (en av de få restaurangerna som har en skaplig ljudnivå på MoS).
Var sugen på Fish and chips ikväll!
Regnade inte när vi gick hemåt igen...så en skaplig början på min semester!
20 minuters övertid i morse, sen kunde jag äntligen stämpla ut inför min semester, en bra skylt på BP:s skyltsöndag!
Skåpet i omklädningsrummet får nu vara stängt i 4 veckor!

En skylt med tanke på fotbolls-VM och BP!




8 kommentarer:

BP sa...

Visst var det världens åskväder ggr 2 idag?! Det kändes nästan som om blixten slog ned över just Täby. Spännande att titta på - två gånger faktiskt, fast andra gången var inte lika dramatiskt som åskvädret som började klockan 14:15 idag.
Tycker att din semester började perfekt med Fish 'n Chips. Nästan som om ni bokat en sista minuten resa till England - hahaha:-)

Vädret kommande vecka ser inte speciellt roligt ut, men åt andra sidan vet jag inte om jag skulle vilja "steka" i 44 grader vid Medelhavet... Ni kan ju alltid boka en resa till fotbolls-VM och slutspelet i Nya Zeeland och Australien. Men där är ju vinter, så...

Sista skylten är precis vad jag hade tänkt att blogga om nästa vecka. Vilken skillnad vad gäller filmningar och protester mot domslut. Tjejerna är sååååå mycket bättre/smartare än killar. Hoppas många manliga "filmare" tar lärdom av tjejerna beteende.

Tusen tack för din fina Skyltsöndag och länken:-)

PS. Underbart med fotvård. Och bilen med solnedgången vid hemgång är fantastiskt fin. DS.

znogge sa...

Ha ha, den sist bilden ör verkligen klockren!

Vädret är inte roligt nu alls så även vi börjar fundera på någon sista minuten resa. Samtidigt så har vi en resa inbokad i slutet av augusti och i höst ska vi upp till huvudstaden så kanske får vi avvakta lite. Sedan blir men inte uppiggad av vädret som det är nu... Tyvärr.

Kram och god kväll!

Anna i Portugal sa...

Hoppas vädret snart blir bättre så ni kan njuta utomhus en massa på semestern. Bra start med egen omvårdnad och god middag med bästa sällskapet!

Anni sa...

Ni brukar vara bra på att hitta härliga semesterställen, så snart är ni säkert iväg någonstans. Gotland är ju ett säkert kort, här föll inte en droppe igår men det hade regnat lite på natten. Så fint med solen som kom fram mellan husen efter allt regn!

Ditte sa...

Snyggt skyltat!Verkligen! Och med både semester och fotbollskänsla.
Grattis till semestern! Så skönt! Men ingen åska alls här hos oss, däremot ett par rejäla skurar.
Härligt att börja ledigheten med skön pedikyr och sedan restaurangmiddag.
Europa är ju hett nu med kanske Gran Canaria eller Teneriffa- Å andra sidan är det ju inte så många resor dit. Men klimatet är ju perfekt även så här års. Du hittar säkert något.
Lycka till.
Önskar en skön måndag.
Kram

femfemman sa...

Jo visst tycks det vara så, iaf vad det gäller fotbollsspelare. I vanliga livet är det nog tjejer som får mest ont. Ajaj, för minsta lilla. Men fotbollstjejer och fotbollskillar tycks fostras på olika sätt.... Släng dej och ha ont, så kanske det blir frispark, varning, utvisning....
Fish och chips är gott. Åt en god variant i fredags, på en av restaurangerna vid "vår" strand i Halmstad. När jag och Johanna fortsatte mot Falkenberg dagen därpå, och avslutade dagen med en måltid på Laxbutiken, söder om Falkenberg, så åt killarna fish och chips. Fisken var förstås lax... smakade på en bit... inte så tokigt, även om torsk är godast.
Gissar att ni hamnar på någon solig semesterort utomlands, innan din semester är slut. För i vår del av världen tycks regnet regera. Vi har bokat en vandringsresa till Cornwall första veckan i september. Har kollat hur vädret ser ut där --- De har precis samma väder som vi... jaja, det är naturupplevelser jag /vi är ute efter... och någongång måste väl regnet upphöra.
Ha en fin första semesterdag!

LillaSyster sa...

Snyggt skyltat och njuuut av din semester!

Paula sa...

Grattis till semestern! Mina tjejer har ju varit i storstan, frågade en dag vad de hade gjort, svar MoS! Hela dagen typ, ojoj, hade inte pallat med mer än en timme max...
Pedikyr vore inte helt fel, brukade gå hos en kompis i Fberg, men dit är det lite väl långt nu...
Kram från pörtet