torsdag 13 juli 2023

Sovtorsdag


 Inte mycket att fota när man jobbar och sen sover hela dagen, så bjuder på en härlig bild som är från just denna dag fast året är 2016 och vi har kommit till Hollywood! 

Natten på jobbet blev intensiv även hos oss på eftervården, trots att vi var 3 barnmorskor och en uska , men normalt bör vi vara 4 barnmorskor. Vi var tvungna att fylla upp avdelningen med alla dessa 20 platser, trots att det pratades om att 10 platser skulle vara stängda under sommaren, men det går inte när så många kommer in och föder barn. Dock var planen att vi skulle bara vara 2 bm och 2 uskor under sommaren, men logistiken blir som ett dragspel, ibland är vi fler och då kan man ta emot fler patienter...

Orsakullan idag : 

  1. 13. Sunes sommar, om jag var på campingsemester!
  2. Minns campingsemestern med familjen när jag var i 13-års åldern, med en volvo amazon så skulle mamma och pappa med 3 barn i baksätet köra upp till Piteå Havsbad från Falun, mamma hade inget körkort, så det var pappa som skulle köra hela vägen....han orkade till Umeå! Minns strulet med att få upp tältet i mörkret i bl.a Timrå!
  3. Nu mot jobbet igen!

4 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Ett tufft pass då förstår jag, hujeda mej.
Bättre de hade tittat på tv för nio månader sedan. ;)

Skämt åsido, bra jobbat, ta hand om dig.

Geddfish ♥ sa...

Ett sånt jobb kräver flexibilitet!
Ditt minneskort var häftigt! Så roligt när man får upp dessa minnen.
Ha det gott, kram!

BP sa...

Älskar bilden från Hollywood! Du skulle kunna vara Marilyn Monroes syrra och din kompis har en likadan frisyr som Kajsa Bergqvist.
Att du sov hela dagen förstår jag. Ni satt ju inte och rullade tummarna under natten precis... Ibland undrar jag om paren inte skulle försöka att tänka efter förre, alltså att vänta med att producera barn som föds under hösten/vintern...

Ditt semesterminne påminner mig om min mans semestrar och strulet. Fast där strulade det alltid till sig i husvagn...

Önskar dig en dräglig natt!

znogge sa...

Ni behöver vara gott om personal för barn föds inte enligt ett upplagt månadsschema utan kommer när de kommer.
Vi campade aldrig när vi var små men ändå blev vi med husvagn. Ja, som det kan gå.
Ännu fler reseminnen som dyker upp!
Hoppas arbetsnatten blir bra.

Kram