onsdag 5 juli 2023

Onsdagsblogg

Natten på jobbet blev hektisk, hade hand om 8 familjer istället för 5! Men ledningen bjuder på massor av glass som ligger i frysen...

4th of July igår, och året 2016 firade vi den på en strand i Kalifornien...

Roliga minnen!

Nu är jag lyckligt ledig i ett par dagar!

Orsakullan undrar : 
  1. 5. Drömkåken, mitt hem betyder…
  2. ...såklart jättemycket, "mitt hem är min borg" som man brukar säga, där man känner sig trygg och nöjd.


 

9 kommentarer:

BP sa...

Förstår inte hur man tänker på ditt jobb. Varje år samma problem. Och glass löser då INTE personalbrist. Men som vanligt ordnar det sig. Ja, inte för dig, men för familjerna som finns på din avdelning och som har dig som ansvarig. Hoppas att de uppskattar det du och dina kollegor gör!!!
Att fira fjärde juli på plats i USA måste ha varit nåt speciellt. Härliga minnen:-)

Paula sa...

Glass i all ära, men den smälter, o när har man tid att slicka i sig glass med så mycket jobb att göra?
Du har varit på så många spännande platser, och det tillkommer säkert många fler. Den enda stranden jag besökte i USA var uppe i Oregon och norra Kalifornien där kusten var väldigt brant och dramatisk, sådär som Paula vill ha det, hihi, de enda som badade var sjölejon och sälar...
Kram

Anna i Portugal sa...

Vad gött med en massa glass! Att vara i USA den 4/7 kan jag tänka mig är en häftig upplevelse. Ha sköna lediga dagar!

femfemman sa...

Oj, då förstår jag att det var hektiskt! Gissar att du har fyllt på en hel del energi under din "ledighet". Snart semester?
Drämkåken för mej, det är ett litet hus, gammalt och mysigt, beläget vid en sjö. Jag vet precis var det finns, brukar åka/cykla förbi några gånger varje sommar. Kram och ha en fin torsdag!

Znogge sa...

Då förstår jag att det var hektiskt för er minst sagt. En trevlig gest att det finns glass att tillgå men det är ju egentligen andra saker som ska till.
Så kul att ha varit i USA den 4:e juli!
När det gäller drömkåken så är mitt hem min borg. Skulle jag kunna välja helt fritt så är absolut ett hus invid stranden och med havsutsikt min dröm.

Kram

LillaSyster sa...

Antar att glassen kommer ligga där hela sommaren. Vem ska ha tid att äta den?? Beundrar dig och alla andra som orkar ha det så på jobbet varje sommar...tja nästan året om när man hör/läser om nödropen från vården och barnomsorg. Hoppas att du får en bra torsdag ♡

Ditte sa...

Oj! Verkligen mycket att göra! Och om ni sen hinner äta en glass vore det ju fint. Skönt nu med ett par arbetsfria dagar.
Härligt minne från den 4 juli i USA. Hela er resa är ju så minnesvärd. (Minns också några sådana firanden där bl.a. ett i Monte Rey.)

Visst är det viktigt att känna att en trivs med sitt boende. Förstår att ni också gör det.
Ha en bra torsdag.
Kram

Annika sa...

Mysigt att du firat Fjärde Juli i USA. DET
är verkligen känsla här den dagen! Den förenar ett annars så splittrat land.

Ja personalbristen på sommaren alltså, alltid samma problem. Obegripligt.
Bra att ni har glass när ni vill höja blodsockret lite samt kyla ner ner er.

Kramar!!

Äventyret framtiden sa...

Haha, ser alla barnmorskor springa runt med en glasspinne i munnen, för det är väl så det blir om ni alls ska hinna äta glass.

Kram