lördag 22 april 2023

London

Visst är vi på väg till London. Bestämde oss i mars tror jag, och har lite roligheter framför oss. Min man har inte varit här sedan 2012, så det är på tiden att han får besöka London igen.
 

Vi lämnade Clarion hotell i morse efter en lätt frukost, vi hade inte en supertidig flight, men så skönt att vara på plats i morse i alla fall.
Hotellet ( som jag och schlagerväninnan bodde på i september) bjöd på taxi från Heathrows flygplats, och gissa om jag blev förvånad över all grönska, trots att det inte är speciellt varmt ute. 
Ett helt okey hotellrum, dock tycker min man att det är lite litet ;-)
Vi gick till den lokala puben…
Min man hittade ett nytt lås till min cykel! 
Var runt i omgivningarna, bl.a Paddington station som vi bor väldigt nära. Sen blev vi väldigt hungriga , och då passade det bra med Aberdeen steakhouse där vi delade på en starter som var så stor, nachos med en himla massa ost, vi var superhungriga så vi njöt ! 
Tur att min varmrätt inte var så stor! Nu är vi tillbaka på hotellet, trötta och belåtna. En bra start på vår Londonresa.

10 kommentarer:

BP sa...

Underbart:-) Din man ser ut att njuta. Och med tanke på att du messade/mejlade lite events till honom i London så lär det nog inte gå någon nöd på er:-)
Fantastiskt förresten att hotellet bjöd på taxi från flygplatsen. Bara tacka och ta emot. Då kan man till och med stå ut med ett "litet" hotellrum.
Fortsätt och njut!!!

PS. Kollade om det fanns några "intressanta" fotbollsmatcher att kolla under helgen i London, men nej, det var inget i London. Tur för dig då;-) DS.

Äventyret framtiden sa...

Bara njuuut! Låter underbart!

Ditte sa...

Så roligt! Gläds så med er. Och perfekt att bo på Arlanda så att en är på plats i god tid.
Förstår att ni haft en fin dag.
Önskar er fortsatt fina och roliga dagar.
Kram
PS Hälsa M att hotellrum i storstäder är ofta ganska små. Men å andra sidan sover en ju bara där. Är de stora är ju priset också stort.

Anki sa...

Så trevligt med en vårresa till London!
Njut av lediga dagar och ha det så bra!
Kram

Anna i Portugal sa...

London är onekligen en favoritstad för mig. Jag åker dit om fyra år tänker jag, då jag fyller 60 år :)

Znogge sa...

Så härligt för er att komma iväg och visst är London en väldigt trevlig stad. Jag skulle gärna åka dit igen vid tillfälle.

Kram och ha det gott!

femfemman sa...

London i april. Helt underbart ned all grönska och blommande träd. Vårt absolut mest frekventa resmål. Men nu har vi inte varit iväg på fyra år. En pandemi kom emellan... och vi har blivit äldre. Men nog skulle vi kunna åka igen... föredrar april...men har också varit i London en del på hösten. Runt halloween. Blir en förlängd höst...
Njut av den bästa och grönaste storstad jag vet. Kram

Guldkryckan sa...

Helt underbart där, man får ju unna sig lite ibland, fattas bara.

Gratis taxi?
Skulle aldrig hända här. ;)
Toppen ju.

Ha en fortsatt fin vistelse.

Geddfish ♥ sa...

Det låter superbt!
Njut, och så hoppas jag på att de hittar felet på ditt inplantat!
Trevlig londonresa!
Kram

Paula sa...

Men så roligt att ni är iväg på äventyr! Följer gärna med som en liten fripassagerare. Varför vill din man ha ett stort hotellrum, det räcker väl med att sängen är stor? "ler"