tisdag 11 april 2023

Sovtisdag


 Ett trevligt minne dök upp på facebook, för ett år sedan checkade vi in på Grand Hotel i stan, det var äntligen dags att nyttja presentkortet jag fått från familjen på min 60 års dag. Vilket dygn vi fick.

Natten på jobbet gick fort, mycket att göra på förnatten, sen lite lugnare på efternatten. Sovdag idag, inte så många timmar dock, men känner mej pigg nog för ännu en natt, tyvärr är vi färre som jobbar i natt pga sjukdom, så jag hoppas det blir en rimlig natt.

Orsakullan undrar: 

  1. 11. Men det var då självaste…
  2. f*n.....som man brukar säga....och jag fortsätter med : att det ska vara så svårt att se till att somrarna på jobbet under semestertiden blir rimliga att jobba på,  är orolig för denna sommar...trots hyrbarnmorskor!

7 kommentarer:

znogge sa...

Vilket fint och trevligt minne!
Då håller jag tummarna för att det blir en dräglig arbetsnatt. Det måste vara ett rejält orosmoment om det inte finns tillräckligt med personal.

Kram

BP sa...

Hahaha! Ifjol var det Gran Hotell i stan och i helgen var det Grand Hotell i Saltsjöbaden - härliga minnen:-) Bara att se till att det blir fler Grand Hotell i framtiden. Jag menar varför byta en vinnande trend;-)
Önskar din en dräglig natt. Å sommareländet med ditt jobb är ju "a never ending story", tyvärr...

femfemman sa...

Du är en riktig vällevnadsmänniska. lever väl, tar hand om dej, både med rörelse och med roligheter. Kram

Ditte sa...

Vilket härligt minne! Att spendera ett dygn på Grand Hotell i Stockholm är ju en upplevelse och minnesvärt- (Har gjort det ett par gpnger för länge sen) Förstår att du ler vid tanken- Och just upplevelser är ju extra roligt att få.
Förstår oron inför sommaren med den dåliga tillgången på barnmorskor.
Kram

Äventyret framtiden sa...

Ett fint minne! Du får se till att fixa ett liknande minne varje år framöver,du har ju en god början nu! :)
Önskar dig en bra jobb-natt!
Kram

Annika sa...

Det minns jag, då ni var där i fjol. MYSIGT!!
Perfekt att semestra på hemmaplan.
Hoppas uppkommande natt blir lugn.
Kramar!

Anna i Portugal sa...

Minnen är ju fantastiska när en kan återuppleva saker igen. Och tänk så bra bloggen är för just det ändamålet också. Hoppas du får en dräglig natt.