måndag 30 oktober 2023

Glad måndag


 Så var natt nr 2 avklarad och idag har jag sovit hela dagen till kl 16, skönt, då fixar jag en natt till!  En glad måndag, Caritas tema,  är det ju när man tittar på en webkamera från Puerto Rico dit vi är på väg alldeles snart! Idag såg det soligt och varmt ut!


Selmastories fotoutmaning vill idag ha : 30. Favoritbokhandel


Nu köper jag böcker väldigt sällan, då jag nu lyssnar/läser via Legimus,  och köper jag någon bok blir det Bokus på nätet. Men, älskar att gå in på Akademibokhandeln på MoS och njuta av böcker , och i förra veckan köpte jag faktiskt en pocketbok där att läsa på flyget ( där funkar inte Legimus som kräver internet), och en ny väggalmanacka för nästa år blev det också.

Nu laddar jag för natt nr 3, kommer inte att cykla i regnet, nej det blir bussen till jobbet ikväll!

10 kommentarer:

Ditte sa...

Så skönt nu med en resa. Hänger förstås med dig via blogg och INstagram. Vi får vänta med att resa tills i december eftersom jag fått en ortopedtid i slutet av november, Men att vara borta ett par veckor i december och kanske över jul skulle passa oss fint.
Visst är det roligt att se vad Akademibokhandeln kan erbjuda och alltid fint att titta in där. Bra med en bok till flyget.
Önskar dig en ok. jobbnatt.
Varm kram och vi önskar er en jättefin resa .

Anonym sa...

Låter underbart med en resa till ljus och värme. Beställer pockets från AdLibris. Handlar någon gång i Akademibokhandeln. God kväll! Kram

Anonym sa...

Anonyma Anna-Lena

LillaSyster sa...

Du det ser helt ljuvligt ut!
Snart sitter du där på stranden och har sand mellan tårna och en glass i handen =) Förståndigt att ta bussen till jobbet för idag är det då inget uteväder.

BP sa...

Akademibokhandeln är den enda bokhandeln i Täby Centrum, så där köper jag 90 procent av alla böcker. Urvalet är suveränt och personal väldigt kunnigt.

Härligt med en solresa till Puerto Rico. Vem vet, men du kanske träffar på LillaSyster som också ska dit snart. Då slipper du/ni de värsta grå, regniga och ruggiga dagar här i Sverige.

znogge sa...

Så skönt med en resa att se fram emot så här i höstmörkret. Hoppas att den kommande arbetsnatten blir dräglig.

I lilla grannhålan har vi en bokhandel som ingår i "Ugglan". Det är en lite mindre och mer personlig bokhandel som gillas.

Kram

Geddfish ♥ sa...

Jag har alltid gillat att gå in i och gå omkring i en bokhandel. Numera till ingen nytta då jag lyssnar på alla böcker.
Jag laddar ner böcker och behöver då inget internet senare. Färdigläst, så plockar jag bort nedladdningarna.
Ha en bra sista natt nu då innan trevlig semester!
Kram!

Åke sa...

Glad Måndag på dig :) Trevligt att du får dra till Puerto Rico snart och känna de varma klimatet. Jag förklarade för min kusin att jag vill rigga kameran på han balkong där nere igår och ställa in den på Time-Laps i ett dygn eller så :)

Jossu sa...

Vad härligt det ser ut i Puerto Rico. En rejäl kontrast till det kalla, gråa vädret här. Jag ska också iväg till värmen snart, till Mexiko.

Anna i Portugal sa...

Där har jag inte varit. Jag köper inte heller några böcker längre.